68-as ruhákat kb mennyi idösen hordanak? Mikor megszülettnek akkor kezdönek 56-os, utana 62e, de a 68ast?
Lányomra most is jó még néhány 68-as ruha (most 8 hónapos).
Amúgy 5-6 hónaposan kezdte el őket hordani.
enyém is 55cm-el született, sírtam is a kórházban mikor öltöztettem, hogy megyünk haza de nem volt rá jó az 56os ruhák és tél volt... :D
kb.3hónapos korától 9 hónapos koráig hordta a 68as ruhákat, de soha nem hordott egy méretet, össze vissza vannak számozva! pl. a 68as bodykat 1 éves korában pakoltam el, de pólóból inkább 74eseket hordott már 6 hónaposan
Ráérsz még a 68-asokkal. a lányomra még az 50-es is nagy volt mikor hazahoztuk mert ő korababa volt :(
ő a 68-ast 7-9 hónaposan hordta.
szóval babafüggő, de mint írták, nem ritka hogy az 56-os már kicsi. azokból 1-2 darabot érdemes csak venni.
A 4 hónapos fiamnál már a 68-as kell. 3140 grammal és 53 cm-el született. Most 7330 gramm és 64 cm.
Az 1 hónappal idősebb szomszéd baba pedig a 74-est kezdte el hordani. Ő már közelíti a 8000 grammot. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!