Titeket ez hogy érintene (pucér kép)?
Amúgy nem arról van szó, hogy nincsen szabályok és mindig az van, amit a lányom akar. Csak nálam a strandon kis gyerek pucérkodása nem az a kategória, amit annyira szabályozni szeretnék. Van úszópelusa, de ha abban nem érzi jól magát, akkor vegye le, azért megyünk, hogy jól érezze magát.
És amint írtam, sok meztelen kisgyerekkel találkoztunk már lent, úgyhogy nem zavar. Én is meztelen voltam kb. 2-3 éves koromig, aztán kértem fürdőbugyit és kaptam, azóta nem nudizok.
A kép se zavar kimondottan, inkább anyósom ültette el a bogarat kicsit a fülembe a kérdéseivel.
Ami meg a pedofilokat illeti.... a ruhában lévő kisgyerekek is felkeltik az érdeklődésüket, meg ha pucér babát/kisgyereket akar látni, neten is talál bőven. A lányommal vagyok állandóan, baja nem történhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!