Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Titeket ez hogy érintene...

Titeket ez hogy érintene (pucér kép)?

Figyelt kérdés
Másfél éves lányommal most hogy nagy meleg van gyakran járunk a városhoz tartozó szabad strandra. Eleinte próbáltam, hogy legyen rajta kisbugyi vagy úszópelus, de állandóan ki be mászkál a vízből, a vizeset meg nem hagynám rajta, meg amúgy se tűri meg magán, amint van lehetősége lerángatni magáról meg is teszi. Szóval már egy ideje pucérkodik ott, de nem tűnik ki, mert egy csomó kisgyerek van ott pucéran. Van a városunknak egy honlapja, ahol helyi képeket raknak fel rendezvényekről vagy csak a sima hétköznapokról. Nekem be se volt lájkolva az oldal, nem is szoktam nézni, de pár napja szólt anyósom, hogy nézegette az oldalt és látott a lányomról is pár képet. Azokkal semmi bajom, ahol valami rendezvényen fotózták le, nagyon aranyos képek, igazából még örültem is neki. De volt fönt egy fotó a standolásról, ahol ugyan oldalról fotózták így csak a pucér feneke látszik, elölről semmi, de akkor is kicsit fura, hogy kérdés nélkül fölrakták. Anyósomnak is fura volt, kérdezte is, hogy láttam-e mikor fotózzák vagy megkérdeztek-e róla. Nem, nem is vettem észre és nem is szóltak. Nem tudom hogy álljak hozzá, mert igazán nem látszik semmi, meg tényleg aranyos kép róla, ahogy látszik hogy élvezi a strandot, de azért szólhattak volna, hogy fotóznak. Ti mit szólnátok ehhez? Nem vagyok felháborodva vagy ilyesmi, de azért kicsit fura.
2016. aug. 3. 14:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
98%
Közterületen volt meztelenül a gyerek, bárki láthatja. Akkor mért van most azzal bajod hogy az újságban is bárki láthatja? Ha nem akarod hogy meztelenül lássák a lányod adj rá pelust!
2016. aug. 3. 15:00
 12/15 anonim ***** válasza:
64%
Soha,semmilyen körülmények között nem lehetne meztelen,sőt meztelen felsőtesttel se a lányom a strandon. Hogy miért? Mert nem nudista strand és ki tudja mennyi kuksicimbáló van ott... Ugyanez vonatkozna a neten való képeinek megosztására is. Még bugyis képe sinca fenn,amin ugyaan pólóba van.
2016. aug. 3. 15:07
 13/15 A kérdező kommentje:

Amúgy nem arról van szó, hogy nincsen szabályok és mindig az van, amit a lányom akar. Csak nálam a strandon kis gyerek pucérkodása nem az a kategória, amit annyira szabályozni szeretnék. Van úszópelusa, de ha abban nem érzi jól magát, akkor vegye le, azért megyünk, hogy jól érezze magát.

És amint írtam, sok meztelen kisgyerekkel találkoztunk már lent, úgyhogy nem zavar. Én is meztelen voltam kb. 2-3 éves koromig, aztán kértem fürdőbugyit és kaptam, azóta nem nudizok.

A kép se zavar kimondottan, inkább anyósom ültette el a bogarat kicsit a fülembe a kérdéseivel.

Ami meg a pedofilokat illeti.... a ruhában lévő kisgyerekek is felkeltik az érdeklődésüket, meg ha pucér babát/kisgyereket akar látni, neten is talál bőven. A lányommal vagyok állandóan, baja nem történhet.

2016. aug. 3. 15:13
 14/15 anonim ***** válasza:
89%
Az indokot többen is megírták előttem: KÖZTERÜLETEN fotózhatnak és megkérdezés nélkül közzétehetik a képet. Az ember annyit tehet, hogy esetleg megkéri őket: vegyék le a fotót a honlapról. Bár valóban furcsa kérés lenne, miután élőben több órán át pucéran volt, és akkor az nem zavart téged.
2016. aug. 3. 16:09
 15/15 anonim ***** válasza:
85%
Akkor valójában szerinted nem történt semmi különös, minden rendben.
2016. aug. 3. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!