Miért kell telenyomni a facebookot pucér baba-képekkel?
Olvastad te is ezt a kérdést?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Nem kell. Épeszű ember nem tesz fel pucér képet még egy hónapos babáról sem.
De aki nem épeszű:
Annyira cukika, persze, hogy felteszem. A sok károgó meg csak irigykedik, mert nekik nincs ilyen csodababájuk, mint nekem.
Na.
Én mondjuk nem értem hogy ebben a rohadó világban amikor nap mint nap hallani bántalmazott gyerekekről, pedofilokról, beteg agyalágyultakról akkor ki az a vadbarom aki pucér képeket rak fel a gyerekéről??
Amúgy semmivel sem szánalmasabb pucér baba képeket a világhálóra feltenni, mint az amikor a sok 10-14 éves tesz ki magáról pucér képeket..
nekem most dobja a baba képeket a face' mert én is rakom ki a babám képeit, de még soha nem láttam meztelen fotós babát. és én se tenném ki a "nudlis" képeket, bár én pont nem a pedók'-ra gondolnék (sőt, eszembe se jutna, lehet, hogy túl naiv vagyok, vagy szerencsére nem rögtön a legrosszabbra gondolok...) inkább mert ő is egy ember, és lehet, nem örül neki majd, ha megtudja, a hüle' anyja 600 ismerősének az ő puccos képeit posztolta annak idején a közösségi oldalakon... :)
tényleg nem kell pucér baba kép, de szerencsére nem is túl gyakori, hogy valaki kitesz ilyet!
meztelen képet én se tennék fel,és néha meg is leödök milyen képeket tesznek fel...nem csak babákrol,de pár éves gyerekekről is.
Sok helyen olvastam figyelmeztettést hogy ilyesmit ne tegyünk fel,mert sok pedo "rohangál" szabadon a neten.
Hát én se értem, nekem is van egy két ismerősőm aki tesz fel meztelen fotót,
Én nem teszek fel a kislányomról SOHA!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!