Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért kell telenyomni a...

Miért kell telenyomni a facebookot pucér baba-képekkel?

Figyelt kérdés
Oké, biztos cuki, meg aranyos, otthon a családi meg közeli baráti körben, de miért kell közszemlére tenni mindent? Az emberek nem gondolnak arra, hogy ezekkel a képekkel vissza is lehet élni? Pl megtalálja valami perverz és lementi, aztán arra élvezkedik. Olyan sok beteg ember van, sosem lehet tudni. Sőt, ez valamilyen beteg elméjű emberben kiválthat bármi mást. Megszállottja lesz a gyereknek, elrabolja, megerőszakolja, lehetett ilyet hallani. Én, ahol dolgozom cégnél mindig felhívják a figyelmünket, hogy ne tegyünk ki ilyen képeket, mert sosem lehet tudni. Nem mellesleg szerintem nem is odavaló.

2013. dec. 3. 21:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

A minap én is láttam egyik ismerősömnél, hogy 4 db tök pucér képet rakott fel 2 éves kisfiáról. Hát ledöbbentem én is. Ja, ráadásul az egyiken pont beint a gyerek. Akkor leesett, hogy milyen szinten vannak a szülők, hogy ilyenekre tanítják a gyereket. A másik, mikor felrakják a pancsizós képeket, és látszik, hogy a kislány apával fürdik (apa nem látszik, csak mondjuk a szőrös lába). Ettől is frászt kapok.

Én is raktam már fel a fiamról strandolós képet, de ott nem meztelen, mert úszópelusban van, meg van egy medencében pancsolós, de a lényeg nem látszik mert ül, és fentről fotóztam. Teljesen pucért, biztos nem raknék fel róla, sőt nem is nagyon szoktuk puccosan fotózni. Van egy pár fürdőkádas + nyári pancsizós kép, de ennyi, és ezeket csak mi nézegetjük itthon a gépen, a netre felrakni eszem ágában sincs.

2013. dec. 4. 16:59
 12/12 anonim válasza:

Nézzétek meg, mindenképp érdemes:

[link]

És ha kell osszátok, mert nagyon aktuális...

2015. máj. 22. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!