Miért kell telenyomni a facebookot pucér baba-képekkel?
A minap én is láttam egyik ismerősömnél, hogy 4 db tök pucér képet rakott fel 2 éves kisfiáról. Hát ledöbbentem én is. Ja, ráadásul az egyiken pont beint a gyerek. Akkor leesett, hogy milyen szinten vannak a szülők, hogy ilyenekre tanítják a gyereket. A másik, mikor felrakják a pancsizós képeket, és látszik, hogy a kislány apával fürdik (apa nem látszik, csak mondjuk a szőrös lába). Ettől is frászt kapok.
Én is raktam már fel a fiamról strandolós képet, de ott nem meztelen, mert úszópelusban van, meg van egy medencében pancsolós, de a lényeg nem látszik mert ül, és fentről fotóztam. Teljesen pucért, biztos nem raknék fel róla, sőt nem is nagyon szoktuk puccosan fotózni. Van egy pár fürdőkádas + nyári pancsizós kép, de ennyi, és ezeket csak mi nézegetjük itthon a gépen, a netre felrakni eszem ágában sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!