Mindegyik 2 hónapos korától. Konkrétan elaludt este 8-kor, és reggel 6-ig nem ébredt fel. No azért néha előfordul, hogy a most 4 hónaposom hirtelen hajnal 2-kor éhes/szomjas lesz, és szopizik egyet, de ez már csak ritkán fordul elő. Tehát egybefüggően alszik kb 10 órát.
2013. dec. 3. 15:03
2/15 gabszem válasza:
6 hetesen aludta át először, úgy hogy este 10-kor evett (tápszert) és utána aludt reggel 5-ig 6-ig, aztán 7-ig, aztán már 9-10-ig is elaludt. Ez így ment kb. 4-5 hós koráig, akkor a fogzás bezavart .
2013. dec. 3. 15:25
3/15 anonim válasza:
Mázlisták, szerintem ez a ritkábbik eset :) Az én kislányom 11 hetes de még gondolatában sincs, hogy átaludja az éjszakát. Ha elalszik este 9kor, akkor felkel hajnal 1-2 felé, legközelebb meg reggel 6-7 körül kel. Jó lenne ha átaludná az éjszakát, főleg, hogy az éjszakai ébredés után nagyon nem akar rögtön visszaaludni és van, hogy 2 órát is fent van... Hiába próbálom altatni, akkor sír...
2013. dec. 3. 15:34
4/15 anonim válasza:
8 hetes korától aludta át a fiam az éjszakát. Először este 10-től reggel 6-ig, aztán gyorsan átállt az este fél 8-tól reggel fél 8-ig tartó alvásra. Már 1,5 éves, most is így alszik.
2013. dec. 3. 15:57
5/15 anonim válasza:
2 honaposan aludta at eloszor, este 8tol hajnal 4ig ment a szunya. En ezt mar ejjel atalvasnak vettem, mert elotte szinte oramu pontossaggal kelt 3 orankent enni. Most 4,5 hos, este 9tol reggel 7ig alszik
2013. dec. 3. 16:09
6/15 anonim válasza:
9,5 hònapos lànyom mèg most is gyakran èbred....
ha vègig alussza az èjjelt az nàlunk kb 21:30-tòl 5:00-ig tart...
2013. dec. 3. 16:37
7/15 anonim válasza:
Muhaha, 9 hónapos 0 átaludt éjszaka. Jobb esetben is 1x ébred, de ez a legritkább.
2013. dec. 3. 16:41
8/15 anonim válasza:
Átalussza az éjszakát, szerintem ezt arra mondják, ha már nem kel fel enni. Persze felsír a foga miatt, vagy mert száraz a levegő, vagy rosszat álmodott, vagy ezer dolog lehet, de már nem eszik éjjel.
Enyém 3 hónapos volt, mikor reggel meglepődve ébredtem, hogy éjjel nem kellett kelni hozzá :) Szenteste napja volt, ez volt az ő ajándéka nekünk :D Azóta nem eszik már éjjel. Persze a fogak miatt, vagy betegség miatt vannak kelések, de ez már nem az a kategória.
2013. dec. 3. 16:50
9/15 anonim válasza:
1.5 éves kora körül kezdte átaludni, most 27 hónapos, éjjel 11 órát alszik, nappal 3 órát. Magától hagyta el az éjszakai evéseket, magától szokott le nemrég a cicizésről, magától szokott át az ágyába, soha semmit nem siettettem, nem erőltettem nála.
Azt mondják, 6 óra egybefüggő alvás az éjszaka átalvását jelenti.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!