Titeket ez hogy érintene (pucér kép)?
Szerintem nyugodtan írj neki egy mailt, hogy szedjék le a képet...
Nálunk a strandon ki van írva, (hosszú volt a sor így kiolvastam minden tacepaót :) ) hogy honlapra készülnek fotók, és a belépessel hozzájárulunk a közlèshez vagy valami ilyesmi.
Valahol értem a problémádat (én sem szeretném, ha a gyerekem pucéran virítana, vagy egyáltalán bárhogy a facebookon), de onnantól kezdve, hogy egy szabad strandon pucéran fürdik a gyermek, semmivel nem furább, mint furának érezni a helyzetet :)
Ha zavar, szerintem szólj, hogy nem szeretnéd ott látni, de kifejezetten következetlen hozzáállás.
Nagyon szégyellném magam, hogy meztelenül hagytam.
Te is ruha nélkül voltál?
Csak érdekelt, hogy más mit gondol erről, ezért nekem esni? Nem vagytok kicsit frusztráltak?
Amúgy engem nem borít ki annyira, mint titeket, egy kicsi gyerek pucérsága. Csak a képről kíváncsi voltam véleményekre. Nálunk nincs kiírva, hogy fotózhatnak honlapra, de most már ezt is tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!