Minden 9 hos baba ilyen siros, hisztis, elegedetlen?
Kabe 8 hos kora ota megvaltozott, azota minden baja van, siros lett. Nem a foga miatt.
Egyszeruen ha nem engedek valamit akkor tombol, nem lehet lekotni a figyelmet, 5 percenkent uj inger kell neki. Nagyon nehezen viselem mar ezt az allando nyuglodest, elegedetlenseget, mondhatni hisztit...
Ez a magatartas a szepa szorongas ?
En azt hittem annyibol all, hogy sir ha kimegyek a szobabol...
Ez a nagy foku duh is ezzel jar?
Ha korlatozom a dolgaiban akkor annyira ideges lesz, elofordult, hogy meg is kapart vagy megcsapkodott...
Ugyan ezt csinalja a kislanyom de Ő mar 10 honapos es egyre rosszabb! 😁😖
Miota megszuletett se sirt ennyit mint az elmult 1 honapban! Most minden baja van, mindenert "hisztizik", csapkod...
Az evesek is katasztrofalisak lettek, az alvas... Na azt hagyjuk is...6x biztos felkelek hozza mert nyoszorog!:(
Az én tapasztalatom is az hogy ha engedsz neki, dajkálod akkor " kihasználja" pár nap múlva 1 éves lesz a lányom. Ő bár sosem volt nyugis, de ez a hiszti nálunk is kb 8 hósan kezdődött. Persze én is ösztönösen szeretgettem ilyenkor, de aztán már láthatóan csak azért is csinálni akarta amit nem szabad ( veszélyes) feszegette a határokat persze ha nem engedtem jött a hiszti. Csapkodás, toporzékolás hanyatvàgta magát stb.
Nem mentem őt vigasztalni....
Nem durván de határozottan rászóltam h - fejezd be- annyira meglepődött ( szerintem a hanghordozásomon) h abba hagyta.
Azóta is így csinálom. Nem tutujgatom mikor látom h csak műsort ad.
Eddig bejött.
Sok szerencsét
Akkor ez korszakos problema 😊
Koszonom, hogy irtatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!