Éjszaka nem kel fel a gyerekem és fejnem kell a feszülés miatt. Fél óra alatt 110 ml. Jön le. Szerintetek ez milyen teljesítmény? 3 hónapos a baba és kap pótlást is napi 2x. Nem tudom, hogy elég-e a tejem, mert sokszor elégedetlen a gyerek.
fél óráig kell fejned?? én 10 percnél tovább tuti nem bírnám, pláne hajnalban...gratulálok a kitartásodhoz.
De egyébként 110 ml az nagyon jó.
Nekem mondjuk nem kell hozzápótolnom, de csak 30-40 et tudok fejni (bár már nem fejek mert rábízom magam a lányomra:))
Miért adsz neki pótlást,ha van mit lefejned?
Nekem éjjel tele lesz a mellszívóm,150ml,de még lenne több is,ha kiönteném,és folytatnám-egy mellből szopizik.
Fél óra az sok...
nekem kb.5perc alatt lejön.
Köszönöm a válaszokat! Kézi aventes mellszívóval fejek, és most nagy sikerélményem van, mert 140 ml-t fejtem. Igaz mindez 40 perc alatt. De a szoptatás maga is kb. 30-35 perc, pedig nem is alszik be. Félek, hogy nem ürítené ki jól, ha csak 5-10 percig hagynám mellen.
Mindig félek, hogy nincs elég tejem, mert az első hónapban csak 100 grammot nőtt a baba. Nem indult be normálisan a tejtermelés.
Bár már csökkentem a tápot, felkelek éjszaka, fejek, és azt kapja nagyrészt pótlásnak köv. este.
Én úgy gondolom, ha nem kel fel, nem éhes. Ezért nem is gondoltam még rá, hogy kipróbáljam ezt. De nem szokna rá? Így viszont az éjszaka lefejt tejet neki adom másnap este pótlásnak, mert akkor már elégedetlen a kiszipkázott tej mennyiségével.
Szerintetek mennyi tejem lehet este, ha éjszaka 3-kor 140-et fejek? A fele? Van valakinek tapasztalata? Azért kérdezem, mert én úgy tudom, hogy ha eleget evett a baba akkor mosolygós és elégedett. Én este csak szopival nem tudom ezt elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!