Hát az attól függ, hogy mikor született. Nyári születésnél mehet rögtön buktatóra. Borzasztó a poshadt levegőjű szoba anyának-babának egyaránt. Utána egy hétre rá, ha nagy hőség van, mehet nyugodtan szélesre kitárva.
Én kb. nyolc-tíz hetes babával voltam először kint. Nagyon hamar megszokta, nem is szereti a nagy hőséget (őszi baba)
2016. júl. 24. 16:41
2/11 anonim válasza:
öhhmmm...mikor hazahozod a kh-ból nem levegőn van?szóval szerintem innentől mindegy is...
:D az első kislányunk májusi,kb. 10 napos se volt mikor végre jó lett az idő és kimentünk, a kisebbik 3 hetes volt kb,mikor sétáltunk bő fél órát vele...ő januári...szóval én lehet túl laza vagyok,de ebből sosem csináltam problémát,évszaknak,időjárásnak megfelelően kell öltöztetni és kész..
2016. júl. 24. 16:46
3/11 anonim válasza:
1-es, 8-10 hetessel mentél ki először? Te jó ég!!
Két lányom júliusi. Velük a hazaérkezésünk utáni napon kimentünk 5-10 percre, utána napról napra egyre többet. Nálunk szerencsére a védőnő is így javasolta. A harmadik gyerek decemberi, ott pont ködös-szmogos idő volt, mikor hazamentünk vele. Úgyhogy ő kb. 2-3 hetes volt, mikor először kivittük. Ennél tovább már egyébként sem tudtam volna várni vele, mert az első hetekben volt segítségem, utána a nagytesót naponta vittük-hoztuk az oviba.
2016. júl. 24. 16:57
4/11 anonim válasza:
Nem napost akart írni? Nem lehetséges az, hogy hetes szerintem. Miénk egy hetes volt,sajna miattam nem voltunk addig, fájt a sebem nagyon (nyár).
2016. júl. 24. 17:02
5/11 anonim válasza:
Az első gyerekem novemberi volt. Azt mondta a védőnő, hogy ha lenne nagyobb, úgyis azonnal kivinném, mert mennénk az óvodába. Szóval felőle vihetem, amikor akarom. :) Ebben a melegben egészen nyugodtan azonnal kiviheted ahogy hazaértetek a kórházból. Nap ne süsse, esetleg menjetek estefelé, amikor már nincs hőség.
2016. júl. 24. 17:16
6/11 anonim válasza:
Nyári születésű a gyerkőcöm és 1 hetesen már mentünk sétálni. 3 hetesen kerti sütögetésre vittük, 6 hetesen szabadtéri rendezvényre.
2016. júl. 24. 17:17
7/11 anonim válasza:
Decemberi a nagyobbik gyerekem, akkor igazi hideg volt amikor született. Vele eljátszottuk a kinyitom az ablakot, kimegyünk a teraszra 5 percre, szoktatom a levegőhöz sort. 6 hetesen ragyogó napsütésben aludt kint a teraszon. A kicsi júniusi. Kint is 28 fok volt kora este, meg bent a lakásban is. Nem láttam értelmét nagyon szoktatni. 1 hetesen a teraszon aludt koraeste, 10 napos volt amikor először sétáltunk vele egy nagyot. Meg eleve egy második gyerekkel már nem tudja az ember a hetekig tartó szoktatást végigcsinálni. Zárt helyre, bevásárolni, plázázni még sokáig nem mentünk.
2016. júl. 24. 20:25
8/11 A kérdező kommentje:
És akkor bevásárlóközpontokba, plázákba mikortól érdemes vinni?
2016. júl. 24. 21:20
9/11 anonim válasza:
azt majd az első oltás után,ha nagyon muszáj,de zsúfolt helyekre minél később,bár most ugye nincs influenza szezon vagy ilyesmi.
2016. júl. 24. 21:52
10/11 anonim válasza:
6 hónapos kor után. A zárt rendszerű légcserélőt vagy tisztítják, vagy nem... emiatt korábban én nem kockáztatnék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!