Mikor lehet kivinni így nyáron az újszülöttet először babakocsiban?
Figyelt kérdés
2012. júl. 9. 12:29
1/6 anonim válasza:
Hugomék 10 naposan vitték ki pénteken a kicsit, de reggel 8-kor, amikor még kellemes volt az idő.
2/6 anonim válasza:
1 hetes a kisfiam,tegnap vittem ki először a védőnő tanácsára,este 8 fele úgy 15-20 percre.Ennyit javasolt elsőre.Aztán ma már azt mondta kivihetem több időre is (fél óra) és így tovább,mindig növelve az időtartamot.De csak mikor már 'normális' hőmérséklet van kint.
3/6 anonim válasza:
Akár aznap, hogy elhozod a kórházból. Nyugodtan sétáljatok, persze nem tűző napon. Semmi baja nem lesz a babádnak.
4/6 anonim válasza:
Nekem az első babám nyári őt 6 naposan vittük ki.
Arra figyelj,hogy fokozatosan levegőztessétek.Először elég csak egy kis szellőztetés.Ilyen hőségben csak késő délután/este vagy reggel érdemes kivinni.És elég rá egy kis body meg egy textilpelenka.
5/6 anonim válasza:
Én nem értem ezt a hülyeséget, hogy nem lehet kivinni a babát, meg hogy csak 10-15-20 percre szoktatni, stb. Könyörgöm minek? És amikor a kórházból hozzátok haza? Sok esetben akkor többet van kint. Ez olyan csökevény, mint hogy a gyerekágyas anya 6 hétig fel se keljen. Ilyen jó időben, és simán kivittem a 4 napos gyereket. Reggel és esténként is voltunk kint, árnyékban, amikor még nincs dög meleg. Főleg babakocsiban, ahol szél sem éri. A kicsim novemberi. Ő 5 naposan volt kint először, mert a védőnőhöz kellett menni. 2 hetesen kint aludt a babakocsiban. Jelentem semmi baja. Egyiket sem szoktatgattam ilyen 5 perces levegőzéssel. Általában fél órával kezdtünk. Indokolja már meg valaki mire jó ez a macera?
6/6 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, nemsokára megszületik a babám. A kisfiam őszi volt, ott értettem, hogy csak fokozatosan, de most szerintem kint és bent majdnem egy hőmérséklet van, így is úgy is tárva az ablakok folyton, hogy ki lehessen bírni... Miért ne lehetne kivinni őt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!