Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem szeret babakocsiban...

Miért nem szeret babakocsiban lenni?

Figyelt kérdés

5 hónapos lányom 1-1,5 óránál többet nem bír ki a babakocsiban. Szinte ordít, ha nem veszem ki. Pedig vettem neki játékot a babakocsira, hátha lefoglalja, de még csak rá sem nézett. Mit tudnék vele csinálni? Az sem jött be, hogy megemelem a háttámlát.

Így szinte semmit nem tudok rendesen elintézni, mert mindig rohanni kell.

Hordozókendőm nincs, de nem is szeretnék.

Milyen tippeket tudnátok adni?

2012. jún. 26. 21:51
 1/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk is kb. ennyi idősen volt egy ilyen időszakunk (kb. 1- 1,5 hónap). Amíg aludt a babakocsiban csendben volt :-), felkelt és kb. 5 perc után ordított én meg rohanhattam haza vele :-)

Aztán beraktuk a sportrészt, abban meg mostmár órákat el van, még ha nem alszik akkor sem. Nézelődik, játszik a felakasztott játékkal, gügyög.

2012. jún. 26. 21:56
 2/10 anonim ***** válasza:
Unatkozik? Én sosem tettem be ennyi időre, lehet, unja magát, éhes, akármi...
2012. jún. 26. 21:56
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon hosszú azaz idő neki. Én sem bírnám ki.
2012. jún. 26. 22:05
 4/10 anonim ***** válasza:
Az én lűnyom is ugyanez volt. Mi Meitait vettünk neki.Egyszerűbb mint a kendő,s kisebb helyen is elfér. HAsonló mint a kenguru,de kötni kell a derekát.S kényelmesebb neki.
2012. jún. 26. 22:07
 5/10 A kérdező kommentje:
Sok? Pedig annyiszor olvasom itt, hogy akár 2-3órákat is sétálnak babakocsival.
2012. jún. 26. 22:51
 6/10 anonim ***** válasza:

Csak a hordozókendőre írtad, hogy nem szeretnéd, kenguruval mi a helyzet? Mi kengurut használunk, nagyon egyszerű a használata, tényleg csak egy mozdulat belerakni a babát, és a kisfiam imádja. Van, hogy 2-3 órákat sétálunk, ő bírná még tovább is, csak az én hátam nem :)

Nekem kényelmesebb is ezzel jönni-menni, nincs szerencsétlenkedés a járdaszegélyeken, nem foglaljuk el a járda 3/4-ét, egyszerűen be lehet vele menni egy üzletbe, stb.

2012. jún. 26. 23:08
 7/10 anonim ***** válasza:

igen, unatkozik,nekem a 3 hónaposom, nincs el a mózes részbe, csak a hordozóba, amiből látja a világot, abban elvan órákig.

nekünk is unalmas lenne, 2-3 óráig az eget, vagy egy játékot bámulni.

minden baba más, van aki érdeklődőbben tekint a világra, van aki inkább játszik egy csörgővel, mi sem vagyunk egyformák :)

2012. jún. 27. 08:09
 8/10 A kérdező kommentje:
Van kengurunk. Én csak 1x használtam, de nekem nem jött be.
2012. jún. 27. 10:21
 9/10 anonim ***** válasza:

Akkor sétálnak 2-3 órát mikor alszik a baba vagy rá van erőltetve. Az enyém mikor tudott ülni betettem a sport kocsiba onnan minden oké volt. Most 16 hós és vígan kocsikázunk. Előtte csak kendőben tudtam vele sétálni úgy, h ne ordított volna.

Szóval fogtok ti még jót kocsikázni, ne add fel!

2012. júl. 4. 22:35
 10/10 anonim ***** válasza:

Vágyik a közelségedre. asz én babám is utálta a babakocsit kb. 8 hónapos koráig, amíg nem tudott ülni. Neki sem jött be, ha megemeltem a támlát, ő ülni akart.

Mi vettünk hordozókendőt, később pedig csatos hordozót. Abban jól elvolt, és jobban el is fértem mindenhol.

Egyébként miért nem szeretnél kendőt? Helyette esetleg mei tai, csatos hordozó?

2012. júl. 24. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!