Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 hós kislányom eddig elvolt...

Gabszem kérdése:

4 hós kislányom eddig elvolt a babakocsiban, de pár hete sír benne, járt valaki más is így? Hogy oldjátok meg a sétálást?

Figyelt kérdés
Vettünk kengurút és azt nagyon szereti, de egyrészt 8,5 kg a gyerek, nehéz cipelni, másrészt meg szeretném ha visszaszokna a babakocsiba, de nem tudom mit kéne tennem.
2012. jún. 18. 12:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Kilát belőle? Az én lányom kb. 4,5 hóanpos volt amikor áttetük a mózeskosárból a sportrészbe és picikét megemeltük a háttámlát (nem ültettük fel teljesen!) hogy kilásson... azóta szeret sétálni. Bár most sem hosszú órákat, és csak ha szembe van velem... de 1 vagy maximum 2 órát így már elvan a babkocsiba. Amíg mózesben sétáltattam sokszor kész horror volt a séta... általában két kör a ház körül aztán gyors léptekkel igyekeztem a házunk kapuja felé egy ordító babakocsival... :)
2012. jún. 18. 12:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Míg nem ült a lányom, addig nagyon zavarta, hogy nem lát ki, így mi is picit megemelve sétáltattuk. Ez lehet egyfajta megoldás, bár lányom alapvetően utált babakocsizni, úgyhogy amióta jár, azóta sétál velünk, és nem ül meg babakocsiban.
2012. jún. 18. 12:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát igen, tényleg ez az a kor, amikor elkezdheti zavarni, hogy nem lát ki.
2012. jún. 18. 13:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Veled szemben van? A mi babánk elvan úgy a babakocsiban, ha velünk szemben néz, minket lát közben és beszélünk hozzá, vagy akár a férjemmel beszélgetünk.

Másik megoldás, hogy alvásidejében mentek sétálni, hasra fekteted (ha úgy szokott aludni), és bealszik szép lassan az úton.

Ha ezek nem segítenek akkor csak a babakocsi enyhe megemelése a megoldás, hogy kilásson a baba.

2012. jún. 18. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!