Miért nem hiszik el néhányan, h a hozzátáplálási szabályok mellőzése károsítja a pici veséjét, emésztőrendszerét?
Azért nem hiszik el, mert gyermekorvosaink és védőnőink még máshogy tanulták, és nem tudják vagy akarják továbbképezni magukat. Amíg ott nincs változás, addig szerintem érthető, hogy az anyukák bizonytalanok. Ehhez jön pluszba az üzlet, hogy a babaételt gyártó cégek hogyan hirdetik meg termékeiket...
Pedig mostanra már tudományosan bizonyított, hogy mi a jó a babáknak, de ha megnézitek az alábbi cikk forrásait, legtöbbjük nem európai, szóval még várni kell, mire hozzánk is elér...
Érdemes elolvasni:
Én sajnos nem tudtam megvárni a 4 hónapos kort, többféle tápszert kipróbáltunk (soha nem akart szopni), de egyszerűen nem evett, orvosi tanácsra elkezdtem a hozzátáplálást. Muszáj volt enni adni a gyerekemnek.
Nem tudom miért vagytok úgy kiakadva, ha mások hamarabb hozzátáplálnak, mindenkinek a saját gyereke, ti másként gondoljátok, hát a saját gyereketeket ne kezdjétek el "korán" hozzátáplálni, de ne szóljatok meg másokat.
3 hós a kislányom, kb 2 hét múlva fogja megkóstolni az almát. Tápszeres, és csak a tízórai idejében kapná. S hogy miért? Mert gusztustalan az a MŰ kaja, amit tápszernek hívunk. Ígyis elég gazdagok a gyógyszer gyárak és azok a cégek, akik a baba cuccokkal foglalkoznak. Inkább egyen gyümit a babám, mint a mű tápszert (persze nem 4 hós korára szeretném kiiktatni a tápot). Persze csak akkor fog gyümit enni, ha azt látom rajta, hogy bírja a pocija.
Egyébként nem tudom miért kell lehurrogni vagy egyáltalán beleszólni abba, hogy ki mikor és mit ad a gyermekének.
Nem a Te/Ti gyermekeitek, mindenkinek legyen a saját ügye a saját gyereke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!