Miért nem hiszik el néhányan, h a hozzátáplálási szabályok mellőzése károsítja a pici veséjét, emésztőrendszerét?
Szia. Az én tapasztalatom annyi,hogy engem is és a tesóimat is anyukám már korán hozzátáplált, mint akkor mindenki más.. pont előszedte a füzetet amit megőrzött és megnéztük, annó nővéremnél (32 éve) mikor mit evett, hát leképedtem hogy 7 hetesen már alma és kicsit később krumpli! Hihetetlen, de akkor ez volt a szokás.
Nos se a nővéremnek se egyikünknek semmi allergiája, semmi bélrendszeri vagy emésztőszervi gondja nincs és nem is volt.
Én 4,5 hónaposan kezdtem kóstoltatni a lányommal (tápszeres) az almát.
Üdv.
Sztem is inkább gyerekfüggő, meg a gének ugye stb... DE! Az mennyire hihető, hogy pontosan 6 hónapos korától már lehet adni neki ezt-azt? Mi van ha egyik gyerek már 4 hónaposan érett a hozzáetetésre, másik meg csak 7,5 hónaposan? Ezt ki állapítja meg kívülről?
Mondjuk én 1 éves korától sem szeretném olyan kajával etetni amiben van adalékanyag...
2. vagyok.
Leginkább én főzök a babámnak, ritka de ha veszek bébiételt, akkor olyat amiben nem sok adalékanyag van. Univert és a Hippet (v.Kecskemétit), de mást nem. Sajna mindenben van adalékanyag, igyekszem olyan termékeket vásárolni magunknak is ami a legkevesebb adalékot tartalmazza de a sima margarin is tele van E-kel. Sőt a szmog is több mint 20-30 éve. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!