S. O. S Irjatok kerlek nagyon fontos! Mit tehetek ilyenkor vigyem orvoshoz? Megijedt es latom rajta hogy fel es ordit annyira sir
Figyelt kérdés
Volt bent a szobaba egy nagy molylepke parom megfogta es megmutatta neki tetszett neki nem felt ra repult a falra es a fiam nagyon megijedt azt hiszi hogy az agyon van es ordit most aludt el de mar 2x felsirt mit tegyek?mitol lehet ez?2016. júl. 18. 22:22
11/14 anonim válasza:
3-as vagyok. A fiam 15 hós. Nagyon sok mindent megért.
12/14 anonim válasza:
De,az ő kis szintjèn magyarázd el neki, hogy nem bánt, ès kirepült az ablakon ès kint alszik a lepke.
13/14 anonim válasza:
Ez érdekes ,biztos a lepke gond?Csak mert pontosan ugyan ekkora fiam van és nem tudom elképzelni ,hogy egy moly ennyire lesokkolja.Mindenesetre orvoshoz ne rohanj vele max ha órákig nem tudom megnyugtatni.
14/14 A kérdező kommentje:
Igen a lepke..nagyon felos ha volt bent egy legy azt meglatta es attol felt de nem remult meg ettol a lepketol nsgyon megijedt
Szo sincs rola h ertelmetlen akarmit mondok neki megerti csak mikor remulten sir nehez megnyugtatni persze mondtuk h nincs semmibaj stb
Az ejszakat vegig aludta mellettem
2016. júl. 19. 05:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!