S. O. S Irjatok kerlek nagyon fontos! Mit tehetek ilyenkor vigyem orvoshoz? Megijedt es latom rajta hogy fel es ordit annyira sir
Mekkora gyerek? Mond el neki, hogy elrepült, mert kint lakik a fákon stb.
Holnap nèzzetek pillangókat, ènekeljetek.
Egy ijedtsègtől mèg csak nem kell pszichológushoz vinni, vagy milyen orvosra gondoltál?
Mégis mit csinálna az orvos? Nyugtatót nem fog adni neki.
Simán nyugtasd meg! A fiam a széltől félt, mikor fújta a redőnyt, másfél óráig nem mert elaludni, sírt. Én végig mellette maradtam, nyugtattam, simogattam, beszéltem hozzá, hogy nem kell félni, stb.
Te is tedd azt. Esetleg ha felébred "rázd ki" a bogarat a takaróból. Játszd el, hogy átnézitek, kiviszed a teraszra és kirázod, majd mond: most már biztos nincs benne. Vagy húzd át az ágyat.
A lényeg, hogy ne kiabálj, vagy valami vele. Szép nyugiban nyugtasd meg. Ha kell aludj mellette.
Először is: nyugodj meg.
Érzi rajtad,hogy ideges,vagy kétségbeesett vagy,ez átragad rá.
Utána nyugtasd, kedves szavakkal.
milyen orvoshoz vinnéd el? pszichológushoz?
vagy gyerekorvosi ügyeletre most? és mit mondasz? a gyerek látott egy molylepkét, segííítség?
komolyan, ez már vicc!
Semmit. Maradj ott vele ès nyugtasd meg.
Esetleg aludjon ma másik szobában, vagy aludj te ott vele.
Bocs a kérdésért, de honnan tudod,h azt hiszi,h az ágyban van? Elmutogatta? Csak mert akkor te is megpróbálhatnád neki vhogy elmutogatni,h láttad a lepkét odakint.
Orvoshoz ezzel nehogy elvidd, aludj vele, ha fél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!