Ti vettetek játszószőnyeget? Fontos, hogy legyen?
2 hónapos korában vettem ,a csüngő színes játékok a feje fölött nagyon tetszettek neki, akár órákat is el volt vele, addig én megcsinálták a dolgomat...
Most 5 hónapos már at fordul és hason szeret lenni, most a szőnyeg része érdekli, a színes állatok nagyon tetszenek neki
Én hasznosnak tartom jó hogy van. Ha megunjatok majd tovább adod.
nekem van mert örököltük de nem szerette a lányom. Akitől örököltük annak meg imádta a gyereke napi 2-3 órát simán eljátszott alatta.
két okból hasznos: egyrészt meleg, nem fázik fel rajta. másrészt ugye felette a hidak, azon a játékok, jól átmozgatják a babát ha már tud értük nyúlni, nem kell neki tartani őket, erősödik közbe keze lába.
Baba függő fogja e szeretni. mi 3500 Ft-ért vettünk egy használtan, szinte új volt, ennyit megért akkor is ha nem használtuk, nem volt pénz érte és szerintem legalább ennyiért el is tudom majd adni.
esetleg vehetsz habtapit, az is jó meleg, szórakoztató későbbiekben, mint puzzle, és nagyon jó a kialakítása, segíti hogy a baba könnyen kússzon forogjon rajta...de a hidakat a lógatott játékokkal nem helyettesíti.
Gyerekfuggo.
Nekunk volt, es 2-3 honapos koratol 8 honapos koraig naponta ORAKAT eljatszott a jatszoszonyegen. Legjobb dolog amit vehettunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!