Fontos pelus kérdés, kinek mi vált be éjszakára?
Sziasztok!
15 hós a fiam, és éjjelre pampers prémium care 5-ös méretét adom rá. Ha jól tudom, ez a legdrágább a piacon,nekünk mégsem vált be, reggelre tiszta pisi a bodyja szegénynek.
Tudnátok tanácsolni valamit, hogy mi bírja akár 10 -12 órát? (ennyit alszik általában)
Köszönöm szépen!
Lányom is 5-ös pelust hord, 13 kg. Éjjel 10-11 órát alszik és nekünk bevált ez a pelus.
Meg még a zöld Pampers is.
De a Liberoból sem folyt ki.
Ami nem vált be, az a sárga Pampers, meg a mindenféle "noname" pelusok, és a saját márkásak. :S
De a Tesco zöld baglyos is jó volt!
Szerintem ezt ki kell tapasztalni, mert alkati kérdés is. Fiamnak egy csomószor kifolyt a pisi, bármit adtam rá, lányom, amióta ezt a P-t használjuk, 2-szer folyt csak ki.
Nem attól lesz jó mert a legdrágább, nekünk pl a pampers egyáltalán nemmvált be :(
Liberot használunk, èjjel nappal ugyanazt.
Mind a 2 gyereknél dm babylove-ot használok mindig. Végigpróbálgattam az elsőnél az összes papmerst, mindből kijött, libero fél évig volt jó, utàna abból is éjjel-nappal kijött a tartalom... tescosból úgyszintén :/
A nagy 11-12 óràt alszik éjjel, a kicsi 7-9 között.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat mindenkinek!
Igazából nekünk is már nagyon régóta tökéletes volt a fehér pampers, de most nagyon rossz, hogy mindig átázik, és attól félek, hogy nehogy egészségügyi gondja legyen tőle, felfázás vagy ilyesmi. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!