15 hós a kisfiam. Pamperst Active Babyt használunk éjszakára. Nagyon sokat iszik, így sokat is pisil. Nem ázik át a pelus, de totál pisiszagú az egész pizsije reggelre. Próbáljak másik pelust, vagy ez általános dolog?
Figyelt kérdés
Eddig nem ivott sokat, de most már meleg van így szomjas.2010. máj. 26. 07:37
1/4 anonim válasza:
Én is Pampers Active-ot használok, az enyém is 15 hós és sokat iszik. Olyannyira, h ő még éjjel kétszer eszik (tápszert, 2*180 ml körül). Óriási buci reggelre a pelenka, de sosem volt pisiszagú, v. kellemetlen szagú.
2/4 anonim válasza:
Nálunk "kellemesen" pisiszagú, szóval az az egészséges pisiszaga van.
3/4 anonim válasza:
Mondjuk mi még csak 3,5 hósak vagyunk, de már 3x átaludta a fiam az éjszakát. Ilyenkor gyűlik a pisi rendesen. Én eddig csak premium care-t használtam éjjel-nappal. Most vettem active baby-t, mert nagyon jó akció volt a dm-ben, de éjszakára továbbra is csak a premium care-t használom. A kakit is sokkal jobban "elvezeti", és nem olyan "szagos", mint az active baby.
4/4 A kérdező kommentje:
A mi pisink se büdi, simán pisi szagú.
2010. máj. 26. 12:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!