2009. augusztusában szült anyukák megjött már a mensitek? Hogy van a babátok?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 16. 11:50
1/5 anonim válasza:
Siza,en juli 27-en szultem es megjott oktoberben.En csaszarral szultem es elkotottek a petevezeteket is,ugyhogy sajnos egyelore nagyon szenvedek,Tena betetet hasznalok harom napig.A kislanyom jol van,kuszik ,forog,meg nem ul fel,ot honapos koraig kizarolag szopott,most mar sajnos tapis,van hat foga ,ezert az evessel folyamatos problemak vannak,mit irjak meg,majdnem nyolc kilos es hetven centi.Ti hogy vagytok?
2/5 anonim válasza:
Szia! Én aug.6.án szültem és pontosan 1 hónapra rá megjött.Igaz csak 2-3 hétig volt tejem!! A babám jól van nagyon cuki:)ügyes! Ti?
3/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Nekem még nem jött meg.Kicsim még szopik,próbálkozunk az ételekkel nem sok sikerrel.Kúszik már ő is,4foga van 1hónapja végig alussza az éjszakákat.70cm,7680gr,
2010. ápr. 16. 12:14
4/5 anonim válasza:
Szia! Kisfiam augusztus 7-én született császárral. Tejem nem volt, tápszeres lett.Októberben jött meg elöször.
Babánk jól van, köszi a kérdésed.73cm, 7.5kg.Kúszik-mászik a szobában, alacsony éjjeli szekrény alsó polcát lepakolja, húzkodja a zoknis fiókot, érdekli a telefon, laptop.Nagyon érdeklődő, és kicsit hisztis, még egyke:)
4 foga van, és elég rossz evő baba.Ezzel sokat küzdünk.
Ti hogy vagytok?
5/5 anonim válasza:
Igaz én áprilisban szültem és 1 hónapja nem szopizik a kisfiam de még mindig nem jött meg!Hozzátenném kizárt h babás legyek!Voltam dokinál azt mondta türelem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!