Szülés utáni első mensitek milyen volt?
10 hónaposan választotta el magát a fiam, 2 hétre rá jött meg először. Fájdalmaim nem voltak, de a távozó mennyiség engem is meglepett. Hiába cseréltem éjjel is betétet, reggelre véres lett a lepedő. 6 nap után elmúlt.
Mi még így is szerencsések vagyunk, hogy ilyen későn jött meg, a hugom 7 héttel szülés után már menstruált. Neki is hosszabb és fájdalmasabb, mint a szülés előtti mensik.
Szia!
Szülés után 2 hónapra jött meg először. Milyen volt? Átvészelhető. Érdekes, mert én is arra számítottam, hogy amíg szoptok, addig semmi nem lesz. De tévedtem. Hamarabb jött, mint gondoltam.
9 hónapja szoptatok és ez idő alatt úgy volt, hogy 2 havonta volt meg. Tök érdekes :)
19 hónapos volt a lányom, amikor októberben először megjött, tehát ilyen szempontból nagyon szerencsés vagyok. Az első 6 napig tartott, és iszonyú erős volt, még írta is ide ezzel kapcsolatban: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Szóval, mint ott is írtam nem fájt, pedig szülés (császár) előtt mindig nagyon görcsöltem. Viszont 2. nap nagyon szarul voltam, szédülés, hányinger, és tényleg nagyon erős volt.
Aztán múlt hét csütörtökön jött 2.x-ra, első nap kómás voltam, de nem fájt, és mindössze 3 napig tartott, az is elég gyengén.
Nem tudom, hogy ez 3 napos rendszeres lesz -e, örülnék neki. Régen mindig 6-7 nap volt, közepesen erős, nagyon görcsölős.
Szia!
Szülés után 8 hónapra jött meg, már csak reggel és este szoptattam. Mivel régen mindig erős, görcsös szenvedés volt az egész, a legrosszabbra számítottam. De semmi extra: rövidebb ideig tart, nem fáj, nem vagyok rosszul és a mennyiség is kevesebb. Ráadásul már a 2. alkalommal is napra pontosan jött meg. Nagyon remélem, hogy így marad!!!!!!!!! (nem tudom számít - e, természetes úton szültem)
Ha aggódsz, szerintem dokinak említsd meg. Vagy várd meg a következőt, az milyen lesz. Mert nővérem szülés utáni menstruációja nagyon durva volt, már ott tartott, hogy bemegy az ügyeletre. De rendeződött neki, most már elviselhető. (császáros volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!