Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Cickafark tea után, nektek...

Cickafark tea után, nektek milyen volt az elsö mensitek, normális? Lehet ez még terhesség?

Figyelt kérdés

5év tabi szedésután júniusban hagytam abba, és utánna kétszer még megjött rendesen aztán már nem. A doki megvizsgált, azt mondta minden rendben van és alegjobb ha várok pár hónapot amíg magától megint helyre jön a dolog.Hallottam a cickafark teáról, és elkezdtem inni. Kb. egy teljes hónapon át ittam, és egy hete abba hagytam mert azt hallottam hogy kell egy kis szünetet tartani. A párommal rendszeresen voltunk/vagyunk együtt és két nappal ez elött rózsaszínes nyákot töröltem, utánna lévö reggel is, elöször azt hittem hogy megfog jönni, mert teljesen arra utaló tüneteim vannak mint amikor megjön - mell nagyobbodás, petefészek és alhasi szurka-húzódás(de nem görcs)- stb.- tegnap este töröltem egy igazán véreset, lehzuhanyoztam akkor láttam még egy kis - tényleg elhanyagolható- véres nyákot, be is tettem a tampont de azóta semmi...

Már gondoltam arra is hogy beágyazódástól lehetett - az idöpont passzolna- ? Vagy esetleg a tea után ilyen furcsán jönne meg elöször, mert a gyógyszer szedésekor is nekem olyan 5-10körül szokott megjönni...

Van ötletetek, tudnátok tanácsot adni?

2010. dec. 3. 09:07
 1/2 A kérdező kommentje:
Ja meg annyit hogy a tampont teljesen tisztán vettem ki pár óra múlva...
2010. dec. 3. 09:32
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia! Nem tudok róla hogy a tea ilyen tünetet okozna a mensinél. Szerintem ovuláció vagy beágyazódás lehet!
2010. dec. 3. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!