Cickafark tea után, nektek milyen volt az elsö mensitek, normális? Lehet ez még terhesség?
5év tabi szedésután júniusban hagytam abba, és utánna kétszer még megjött rendesen aztán már nem. A doki megvizsgált, azt mondta minden rendben van és alegjobb ha várok pár hónapot amíg magától megint helyre jön a dolog.Hallottam a cickafark teáról, és elkezdtem inni. Kb. egy teljes hónapon át ittam, és egy hete abba hagytam mert azt hallottam hogy kell egy kis szünetet tartani. A párommal rendszeresen voltunk/vagyunk együtt és két nappal ez elött rózsaszínes nyákot töröltem, utánna lévö reggel is, elöször azt hittem hogy megfog jönni, mert teljesen arra utaló tüneteim vannak mint amikor megjön - mell nagyobbodás, petefészek és alhasi szurka-húzódás(de nem görcs)- stb.- tegnap este töröltem egy igazán véreset, lehzuhanyoztam akkor láttam még egy kis - tényleg elhanyagolható- véres nyákot, be is tettem a tampont de azóta semmi...
Már gondoltam arra is hogy beágyazódástól lehetett - az idöpont passzolna- ? Vagy esetleg a tea után ilyen furcsán jönne meg elöször, mert a gyógyszer szedésekor is nekem olyan 5-10körül szokott megjönni...
Van ötletetek, tudnátok tanácsot adni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!