Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szülés utáni első mensitek...

Szülés utáni első mensitek milyen volt?

Figyelt kérdés
Lassan 10 hós a kisfiam. Kb 1,5 hónapja nm szopizik. Pénteken kezdődött,és azóta iszonyat. Normális,hogy ömlik belőlem a vér???(piros,olyan friss,és néha olyan feketés-sötét piros is) Szülés(császár) után kb 1,5 hétig vérezgettem. Azóta idáig semmi. Azelött is gáz volt a mensim,de ez sokszor túltesz rajta.Első nap nagyon görcsöltem,most már nem.Vélemények?!
2010. nov. 29. 19:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szia, nekem az első, második alkalom 8 napig betartott és mint neked, ömlött a vér. 4 napig nagyon durva volt aztán, a következő 4 napban csendesedett. Most már visszaállt minden az eredetibe. Ürül a rendszer, tök normális. Pár hónap és minden a régi lesz, kitartás.
2010. dec. 2. 13:21
 12/13 anonim ***** válasza:

nekem most hat hónapos a fiam

a vérzésem szülés után 11hétre jött meg- ugy ahogy írjátok ti is....ömlött, az hogy éjszaka 3xkellett a legnagyobb betétet cserélni... én kiadkatam. :-)

nálam az volt fura, hogy megjött az első, utána a második 41napra, a harmadik 24napra, a negyedik meg 31napra!!!

Ez is normalizálódik majd?

Most negyedszerre talán már a mennyiség kicsit csökkent, de még mindig sok.

2010. dec. 2. 15:06
 13/13 anonim ***** válasza:

Lehet h nálam baj van?

Mivel nem szoptatok fogamzásgátlót szedek s rendesen megjött 4 napig tartott,normális volt az erőssége s csak 2 napig görcsöltem de nem nagyon.

Lehet h én már szülés után kiürültem?

Bocs az offért

2010. dec. 2. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!