Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tehéntej és hasmenés. Most...

Tehéntej és hasmenés. Most mit csináljak?

Figyelt kérdés

17 hónapos lányom pár hónapja már kap házi tehéntejet, de csak tejbegríz formájában. Két napja kezdtem el önmagában is adni, de azóta hasmenése van, akár napi hatszor is, és nagyon kipirosodott a feneke, nunija. Sajnos a felírt tápszerünk elfogyott.

Próbáljam meg a 2,8-as bolti tejet? Felesben sem merem ezek után adni a házit, mert az akkor is ugyanaz, mintha adnám, és vizet adnék inni utána. :S

2010. ápr. 16. 10:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! az unokatesóm ugyan igy járt és ö azóta bolti tejet ad a fiának és attól nem lett semmi baja, söt a tehén tejet már meg sem akarja inni. szerinted te is próbáld ki a bolti tejet. kellemes babázást
2010. ápr. 16. 10:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a tejtől van. Én azért nem adok a babámnak tejet, mert ha én iszok egy decit is majd ki végez. HAscsikarásom, hasmenésem lesz a tejtől. Inkább a babámnak 1 éves kortól adható tejitalt adok Milumil Junior
2010. ápr. 16. 10:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is próbáld a boltit.
2010. ápr. 16. 10:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem egyenlőre minden tejet mellőzzél a babádnak.Had ürüljön ki a szervezetéből,álljon vissza az egészséges széklet,és jöjjön rendbe a popsija.Ha már minden oké,akkor próbálkozz a bolti tejjel,de ne a tartósítottal.Egyszerre csak keveset adj neki,pl 1 dl.Várd meg mi lesz a hatása .Ha nincs hasmenése,akkor emelheted neki a tejadagot.Persze az sem ártana,ha konzultálnál a védőnővel.
2010. ápr. 16. 10:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Akkor amíg rendbe nem jön, babatejet adok neki (talán attól csak nem lesz hasmenése?!), és utána megpróbáljuk a boltit. Érdekes módon a nagyobbik lánynak nincs semmi baja a házi tejtől. :S
2010. ápr. 16. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!