30 hetes terhes vagyok és a köldökzsinórban csak 2 ér fut 3 helyett ez aggasztó lehet? A másik hogy azt mondták, hogy a kis és a nagy agy között van egy picike távolság nem ér egybe, ezekkel mi a tapasztalat?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 16. 09:04
31/41 anonim válasza:
Szia!
Remélem azóta jobban vagytok már a picivel együtt.
32/41 anonim válasza:
Na mi van veled és a csöppséggel?Ugye jól alakultak dolgaitok?Én nagyon bízom benne.
Ha tudsz írnál pár sort?
Köszi.
34/41 anonim válasza:
Szia!
Mi van veletek?Sokszor jártok a fejemben.Írnál valamit hogy hogyan alakult az életetek?
35/41 anonim válasza:
Szia! Mi történt azóta veletek?
38/41 anonim válasza:
Egy aktuális kérdésből keveredtem erre a kérdésre. Vajon mi lehet ezzel a családdal?
39/41 anonim válasza:
Az aktuális kérdés kérdezője is kíváncsi lenne, ugyanis nála is szörnyű dolgok derültek még ki... Írj, légyszi, akár privit is. Köszi!
40/41 anonim válasza:
Kedves előző ezt hogy érted?
Tudsz valamit a kérdezőről?Mi lett velük azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!