30 hetes terhes vagyok és a köldökzsinórban csak 2 ér fut 3 helyett ez aggasztó lehet? A másik hogy azt mondták, hogy a kis és a nagy agy között van egy picike távolság nem ér egybe, ezekkel mi a tapasztalat?
jajistenem, borzasztóan sajnálom:(((( Valószinűleg azért , mert kiderült vmi kromoszómarendellenesség.:(((
Nekem is csináltak ilyen vizsgálatot aminek 1 nap alatt megvolt az eredménye a lepényből vették a mintát 24 hetes terhes voltam.
Én csak azt nem értem,hogy szegény kérdezőnek hogyhogy nem vették ezt hamarabb észre??? Jó akkor is szörnyű, de hát elvileg erre van a nagy 18 hetes genetikai uh. hogy ezeket kiszűrjék.:((
Sok erőt kivánok neki, és mielőbbi felépülést!!!!!
Hát igen ez a másik, hogy miért nem vették észre időben, pedig folyamatosan jártam UH-ra, és különböző szűréseket is elvégeztek mert biztos akartam lenni, és erre nem tudtak választ adni.... Nálam is jöttek kromoszómákkal meg minden egyébbel..
Szerintetek lehetek még idén terhes? Vagy fent állhat a veszély, hogy nem?
(mert fent áll a veszély hogy a nagyon okos orvosok, megint valamit benéznek)
Na hogy vagy?Ha lesz kedved írj magadról és hogy hogyan estél át a dolgon.Persze ha lesz lelkierőd!!!!!!!!!!!
Remélem minél hamarabb túl leszel mindenen!!!!!!!!!!!
fogadott orvosod volt?
hogy mikor vállalhatsz újra babát azt egyrészt az orvos mondja meg (ha még bízol benne) illetve a te erődtől is függ. mindenesetre időt kell hagyni a testednek regenerálódnia.
Szia!
Ugye jól vagy?Már amennyire ezek után jól lehet lenni.Írsz magadról?Szerintem az idén lehetsz még terhes és persze ahogy az előttem szóló is írta,ez tőled is függ.Én is voltam de csak hasonló helyzetben.3 évre rá sikerült a most már 5 hós fiam,de én ami rettegést átéltem vele hogy nehogy baj legyen az hihetetlen.Úgyhogy inkább ezt lelkileg kell átélni és lelkileg kell meggyógyulnod ahhoz hogy egy "újabb" babát merj vállalni.Én ehhez nagyon nagy erőt és kitartást kívánok és mielőbbi boldogságot egy szépséges szép babucival.
Ha tudsz akkor tudass valamit magadról ok?
Üdv.
Sziasztok, köszönöm az eddigieket.
Most az a helyzet, hogy megszültem a babát, 2 hónapos koraszüléssel, és intenzíven van 13 napja, azóta erősödik és növekszik, azt mondta az orvos, hogy magyarul meg fogják ölni de mikor odakerültem a műtőasztalra nem tudtam bevállalni hogy elaltatják és az orvos ezért ugye nem is tett semmit, jelenleg inkubátorban van, ha eléggé megerősödik akkor lesz egy szívműtéte, ami nagyon veszélyes lehet az ő esetében. Kicsit megnyugodtam de még mindig nem zajlott le, mert azt mondták hogy 10% az esély hogy sikerül a műtéte. (a szívműtét)Még kb 10-14 nap míg kiderül, hogy tényleg megmarad e, és ha megmarad egészséges lesz e.
Őszintén sajnálom, hogy ezen kell keresztül mennetek!Szívből kívánom, hogy sikerüljön a műtét, de ha idáig eljutottatok, erős gyermek aki küzd az életéért!Ne add fel, küzdj vele!
Sejtésem van csak róla mit érezhetsz, nekem 2 babámat vették el 24. hét előtt.
Mi újság most veletek?Hogy vagytok???
Kívánom a legjobbakat!
Szorítok nektek továbbra is!
Remélem a műtét sikeres lesz.Barátnőm kislánya pár napos volt amikor szívre és tüdőre műtötték, neki is kicsi esélyt mondtak.
a leányzó most ballagott az általánosból,éli a kamaszok gondtalan világát!
Nektek is csak jót kívánok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!