30 hetes terhes vagyok és a köldökzsinórban csak 2 ér fut 3 helyett ez aggasztó lehet? A másik hogy azt mondták, hogy a kis és a nagy agy között van egy picike távolság nem ér egybe, ezekkel mi a tapasztalat?
nem azt írtam hogy a 4d-sen tuti fix hogy mindent látni, csak az általában tovább tart és alaposabban megnéznek (mivel fizetsz érte ugye).
Nem azt mondom hogy "sztk" ultrahangon felelőtlenek vagy nem elég alaposak, de ott azt kapod aki épp ott van. A fizetősnél meg legalább utána lehet érdeklődni, ki az aki lelkiismeretes szonográfus.
Én találkoztam már ezzel is azzal is, a fiammal voltak elég gáz eltérések az uh-n és a régió központban ahova küldtek 2 hetente kontroll uh ra kb. 2 perc alatt végeztek és úgy bántak velünk mint a kutyával. Aztán mentünk 4 dre is ahol 25 percig vizsgálták minden egyes részét a fiamnak.
Nem azt mondom hogy mindenhol alapos a 4 d meg hogy 100% (mert olyan sajna nincs) de hogy hosszabb idő alatt mindent átnézve talán nagyobb az esélye a helyes diagnózisnak.
Szerencsére végülis a fiamnak nem lett semmi baja.
Hát nagyon sajnálom amit az uccsó kommentedben írtál :-((((
Remélem ha megtudsz valamit akkor értesítesz minket.Én nagyon szurkolok értetek!!!!!!
Háát összesen 2 napot voltam kórházban, belémszurtak egy baszomnagy tűt, mintát vettek, amit gyorsan ki is elemeztek , a megszokottól eltérően nem 1 hét alatt hanem 1 nap alatt, és kiderült 100%-ra, hogy nem lesz babám..:(
Adtak injekciókat amiknek 1 hét a felszívódásuk, 1 hét után mehetek vissza, császárral kiveszik de nem fog élve megszületni, háát ez a nagy szaros helyzet..
Jaj Istenem, azt hittem ettől jobb hírt kapunk.
Nagyon sajnállak, nagyon sok erőt, és kitartást kívánok neked.
Tényleg, nagyon sajnálom, és nagyon-nagyon sok erőt neked!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!