Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 30 hetes terhes vagyok és a...

30 hetes terhes vagyok és a köldökzsinórban csak 2 ér fut 3 helyett ez aggasztó lehet? A másik hogy azt mondták, hogy a kis és a nagy agy között van egy picike távolság nem ér egybe, ezekkel mi a tapasztalat?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 16. 09:04
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
A 4D-s ultrahang ugyanaz, mint a 3D-s , csak az előbbi az mozgókép, videó. Tehát a 3D-sen ugyanazt látják. Minden jót Nektek!
2010. ápr. 16. 11:06
 12/41 anonim ***** válasza:

nem azt írtam hogy a 4d-sen tuti fix hogy mindent látni, csak az általában tovább tart és alaposabban megnéznek (mivel fizetsz érte ugye).

Nem azt mondom hogy "sztk" ultrahangon felelőtlenek vagy nem elég alaposak, de ott azt kapod aki épp ott van. A fizetősnél meg legalább utána lehet érdeklődni, ki az aki lelkiismeretes szonográfus.

Én találkoztam már ezzel is azzal is, a fiammal voltak elég gáz eltérések az uh-n és a régió központban ahova küldtek 2 hetente kontroll uh ra kb. 2 perc alatt végeztek és úgy bántak velünk mint a kutyával. Aztán mentünk 4 dre is ahol 25 percig vizsgálták minden egyes részét a fiamnak.

Nem azt mondom hogy mindenhol alapos a 4 d meg hogy 100% (mert olyan sajna nincs) de hogy hosszabb idő alatt mindent átnézve talán nagyobb az esélye a helyes diagnózisnak.

Szerencsére végülis a fiamnak nem lett semmi baja.

2010. ápr. 16. 13:39
 13/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2010. ápr. 16. 13:48
 14/41 A kérdező kommentje:
Amúgy most telefonált az orvosom hogy megvannak a leletek és be kell feküdnöm, kórházba pár napra, elvégeznek majd vizsgálatokat, és akkor kiderül, hogy mi lesz. Azt mondták lehet hogy idő előtt meg kell szülnöm, "rásegítenek a szülésre " ha úgy találják, hogy nem fog javulni a helyzet. Még 2,5 hónapom lenne. Eléggé el vagyok keseredve és be vagyok szarva. De majd megpróbálok majd csak akkor idegeskedni ha, megszületik a gyerek, és akkor látni fogják hogy mi a helyzet.
2010. ápr. 16. 14:46
 15/41 anonim ***** válasza:

Hát nagyon sajnálom amit az uccsó kommentedben írtál :-((((

Remélem ha megtudsz valamit akkor értesítesz minket.Én nagyon szurkolok értetek!!!!!!

2010. ápr. 17. 20:51
 16/41 anonim ***** válasza:
Nagyon szorítok értetek.Ha tudsz majd írj.Remélem minden ok lesz.
2010. ápr. 19. 07:46
 17/41 A kérdező kommentje:
Sziasztok, ma fekszem be kórházba nem tudom meddig, lehet csak pár napra de lehet, hogy szülés végéig azaz még 2,5 hónapig kb. Majd írok. köszönöm a bíztatást
2010. ápr. 20. 08:02
 18/41 A kérdező kommentje:

Háát összesen 2 napot voltam kórházban, belémszurtak egy baszomnagy tűt, mintát vettek, amit gyorsan ki is elemeztek , a megszokottól eltérően nem 1 hét alatt hanem 1 nap alatt, és kiderült 100%-ra, hogy nem lesz babám..:(

Adtak injekciókat amiknek 1 hét a felszívódásuk, 1 hét után mehetek vissza, császárral kiveszik de nem fog élve megszületni, háát ez a nagy szaros helyzet..

2010. ápr. 22. 19:12
 19/41 anonim ***** válasza:
Jézusom hát ŐSZINTE RÉSZVÉTEM és k...ára sajnállak basszus!!!Iszonyatos lehet!!!!!De miért azért mert két ér fut a zsinórban vagy azért mert távolság van az agyban?Hát nagy erőt kívánok az életben!!!!
2010. ápr. 23. 03:14
 20/41 anonim ***** válasza:

Jaj Istenem, azt hittem ettől jobb hírt kapunk.

Nagyon sajnállak, nagyon sok erőt, és kitartást kívánok neked.

Tényleg, nagyon sajnálom, és nagyon-nagyon sok erőt neked!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010. ápr. 23. 07:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!