Akinek terhesség alatt két ér volt a köldökzsinórban három helyett, mennyi időre és milyen súllyal született meg a babája?
Milyen genetikai vizsgálatra gondolsz? Most derült ki (32 hetes vagyok)... Mostmár nem csinálnak semmilyen genetikai vizsgálatot tudtommal... A többi paraméter??? Kisebb a koránál jó két héttel, de nem fiatalabb, ha ezt érted paraméteren. Inkább válaszokra lennék kíváncsi, mert sajnos elég későn derült ki, mint látjátok, és eléggé aggaszt is...
Szóval esetleg tudsz válaszolni???
Köszönöm, kedves második válaszoló, de amint látod, nem ez volt a kérdésem. Mire gondolsz 32 hetesen??? Magzatvíz mintavételre? Esetleg lepénymintavételre? Mert a genetikai ultrahangon kívül csak ezek a módszerek állnak rendelkezésre, de ha ennyire tájékozott vagy, akkor biztos azt is tudod, hogy ezek veszélyes dolgok azért. Legalábbis nem szívesen alkalmazzák őket a 20. hét után. Egyébként sajnos ezzel a résszel is tisztában vagyok, hogy akár lehet genetikai rendellenesség is, lesz is célzott uh, de addig is, kérlek, mostmár csak olyanok írjanak, akik az eredeti kérdésemre tudnak válaszolni, mert a többi részét már kénytelen voltam megbeszélni az orvosommal... Azért köszönöm a válaszodat, de azt is hozzáteszem, hogy úgy könnyű ilyeneket írni (én kivizsgáltatnám 32 hetesen is...), hogy hála az Égnek te nem vagy ebben a cipőben. Ha benne van az ember, kétszer is meggondol mindent...
Várom a válaszokat a kérdésemre!!!
Köszönöm szépen a válaszodat! Sajnos ilyen esetben cigi nélkül is lehet számítani a kisebb súlyra.:(
Várok még válaszokat!
Az egyik barátnőmnél volt ilyen!2 hónappal a kiírt előtt sűrgősségi császárt kellett alkalmazni mivel ő is meg a baba is életveszélyben volt!1100 gr-al született a fia!Nagyon kétséges volt,hogy életben marad-e a baba!A jó jel az volt,hogy magától lélegzett!Nagyon-nagyon aggódtak a szülők,anyukát hazaküldték pár napon belül,mondván úgy sem tud ott mit csinálni!2 hónapon keresztül minden 2.nap hordta be 100 km-re a kisfiának a lefejt tejet(nagy szerencséje volt,hogy így is beindult a tejelválasztás,hogy nem is szopizhatott a baba)
Ma 15 hónapos a kisfiú!Makk egészséges,nagyjából 1 éves korára érte utól súlyra a társait viszont mozgásfejlődésben egyálatlán nem volt lemaradva!
Azt mondta anyukának a dokija,hogy valószínű a kora miatt alakult ez így(35 éves volt)
Remélem nállatok nem lesz ilye baj,sok erőt és kitartást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!