Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek terhesség alatt két ér...

Akinek terhesség alatt két ér volt a köldökzsinórban három helyett, mennyi időre és milyen súllyal született meg a babája?

Figyelt kérdés
Sajnos nálam ez áll fenn, és eléggé aggódok a Picúrkám miatt.:(
2011. jún. 3. 23:23
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó, nem semmi a történeted!!!:( Nagyon örülök, hogy egészséges Babád született ennyi viszontagság után!!! Azt hiszem, bátran mondhatjuk, hogy ez tényleg csoda, és mint tudjuk, csodák márpedig léteznek!:) Sajnos nálam is mindig van valami, elég sok dolog van, ami miatt egyáltalán nem vagyok nyugodt, de a legdurvább az, ami a köldökzsinórral van, az összes többi együttvéve is apróság ehhez képest. Én mondjuk jól viselem a terhességet (az első kisfiammal sokkal rosszabbul viseltem, vele én is nagyon sokat keményedtem, gyakran fájdogált a hasam stb.), ez az egyetlen, ami pozitívum az egészben. Egy biztos, egyetlen dolgot szeretnék: a betöltött 37. hét után megszülessen a 2,5 kg fölötti EGÉSZSÉGES Babám. Mi szerettünk volna még egy kistestvért, de én sem lennék képes még egy terhességet végigizgulni (korábban volt ciszta az agykamrában, de mivel más nem volt, így amiatt - utólag nagyon sajnálom - nem kértek amniot -, ez a ciszta elég hamar fel is szívódott; ritka ellenanyag van a véremben, ami eléggé bekavarhat a Babánál - emiatt is figyelni kell a dolgokat..., hogy csak a leglényegesebbeket említsem...). köszönöm, hogy válaszoltál, a biztatást pedig külön köszönöm!!!
2011. jún. 5. 23:39
 22/40 anonim ***** válasza:

itt is voltak már ilyen kérdések:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

estleg felvehet velük a kapcsolatot privátban.

2011. jún. 6. 07:54
 23/40 A kérdező kommentje:
Köszi!!! Én is kerestem már hasonló kérdéseket, de ezt a kettőt pont nem találtam meg.
2011. jún. 6. 22:21
 24/40 anonim ***** válasza:
2011. jún. 7. 09:20
 25/40 anonim ***** válasza:
48%

hacsak ennyivel is segíthetek...

amúgy próbálj meg beszélgetni a babáddal (nem vicc) hogy legyen minden rendben, kérd meg, hogy a 2 ér ellenére szívjon be minden tápanyagot amire szüksége van, mert te biztosítod neki. stb stb. hidd el ez HASZNÁL. minden nap beszélgess vele, próbálj meg álmodban is beszélni hozzá.

2011. jún. 7. 09:23
 26/40 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen még egyszer, ezekből már volt olyan, amit megtaláltam. :( - pont a legrosszabbat... Szoktam Vele beszélgetni, meg próbálok is pozitívan állni ehhez az egészhez, de azért nem olyan könnyű.

Köszönöm még egyszer!

2011. jún. 7. 23:34
 27/40 anonim ***** válasza:
Szia!mi újság veletek?minden rendben?
2011. júl. 19. 12:17
 28/40 A kérdező kommentje:
Bocsi, most látom, hogy érdeklődött valaki. Nem, sajnos semmi sincs rendben.:( Ha tényleg érdekel, és írsz privit, megírom, mi van, de ide inkább nem írnám ki.:(
2011. júl. 26. 14:45
 29/40 anonim ***** válasza:
Szia,nem publikus már az email cimed,nem lehet privit irni. Én az egyik válaszolód vagyok,nagyon remélem rendbejönnek a dolgok,sok kitartást kivánok!Egyébként megszületett már a babád,ha ezt megkérdezhetem?
2011. júl. 26. 15:27
 30/40 A kérdező kommentje:

Pedig be van állítva, hogy publikus, nem értem, hogy lehet.:(

Nem, még nem született meg. De hamarosan meg fog. Ha kíváncsi vagy, írok én privit - ha engedi. Csak akkor írd meg ide.

2011. júl. 26. 17:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!