Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tudtok arról ha 2 ér van...

Mit tudtok arról ha 2 ér van a köldökzsinórban 3helyett?

Figyelt kérdés
Voltam 18hetes genetikain és ezt látták meg még ezen kívül elég sok rosszat, de mivel elég gyorsan összecsaptak elmentem az Istenhesyi klinikára d-s ultrahangra! Ahol miden mással kapcsolatban megnyugtatott az orvos csak ezzel nem! Minden rendben van sehol nem lát a babán rendellenességet! Viszont a köldökzsinór miatt magzatvízvételt javasolt, amibe persze nem tudom, hogy belemenjek-e! Elég ijesztően hangzik!
2010. dec. 17. 21:36
 1/9 anonim ***** válasza:

Szerintem menj bele, hogy kiderüljön, semmi baja a babádnak. Az, hogy csak két ér van a köldökzsinórban, ez egy fejlődési rendellenesség, de ettől még simán lehet a baba tökéletesen egészséges. Mindenesetre nézesd meg, legalább megnyugszol, hogy minden oké.

Minden jót nektek!

2010. dec. 17. 21:43
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem is menj bele itt egy kérdés,olvasd el:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

2010. dec. 17. 22:40
 3/9 anonim ***** válasza:
Elolvastam a belinkelt kérdést, atyaisten, kedves Kérdező mindenképp menj el amnióra !
2010. dec. 17. 22:59
 4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!Én is arra hajlom,hogy elmegyek csak kicsit félek tőle!
2010. dec. 18. 11:47
 5/9 anonim ***** válasza:
szia.pont a napokban tettem fel egy ilyen kérdést én is. szerintem ne csináltass amniot.nekem 4d ultrahangon vették észre hogy csak 1 artéria van a 2 helyett,de megnézték az áramlását ami tökéletes!!és ez a lényeg.a vége fele valószínűleg többször ellenörízni fogják nálunk az áramlást.én már utánna olvasgattam és nem olyan vészes ez mint elsőre hangzik.amíg szépen fejlődik a baba és jó az áramlás addig nincs gond.mepróbálom belinkelni a kérdésemet.gondold át,nézz utánna de én nem kockáztatnék. egy 25 hetes kismama
2010. dec. 18. 14:39
 6/9 anonim ***** válasza:
2010. dec. 18. 14:40
 7/9 A kérdező kommentje:
szia!nekem erről az áramlás megfigyelésről nem is mondott semmit az orvos!egyből az amniót hozta fel és úgy beszélt róla,mintha egy teljesen kockázatmentes rutin vizsgálatról lenne szó!hogyan nézik meg az áramlást?
2010. dec. 18. 22:04
 8/9 anonim ***** válasza:
Az áramlást UH-n nézik.
2010. dec. 18. 23:45
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Ennél a kérdésnél én voltam a 11:14-es.

Mivel nekem későn vették észre, nem is javasolták a magzatvíz vételt. Ha még más gond is van, akkor gondolkodj el rajta, hogy élsz e a lehetőséggel, mert a 20. hétig eldöntheted, hogy szeretnéd e megtartani a babát, ha esetleg baj lenne. Ha "csak" az erekkel van probléma, az még önmagában nem feltétlenül jelent gondot. Mint ahogy a másik kérdésnél is írtam, beszéltem a genetikussal. Nekem cmv miatt kell járnom 2 hetente hozzá. Mindig megnézik uh-on, hogy minden oké e, és a 34. héttől heti 2x ctg, hogy a két éren keresztül mindent megkap e a babám, vagy nem. Ha nem, akkor befektetnek, egy hét megfigyelés, és ha nem javul a helyzet, kiveszik, és kint táplálják tovább. Főként az oxigén bejutását figyelik. Kímélő életmódot javasolt, már nem dolgozom, amennyit csak lehet, pihenek.

Jó babavárást!

26 hetes km

2010. dec. 20. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!