Leállhat a keringés a köldökzsinorban ciszta miatt?
19 héten fedezték fel hogy ciszta van a köldökzsinorban akkor 22mm volt! Mára már 2db ciszta van 38*40 mm-esek! Minden héten megyek köldökzsinoráramlásra és havonta egyszer kell mennem Debrecenbe a klinikára is!
Volt már valakinek ilyenlye esetleg hasonló?? Az orvosom nem tud rá mit mondani csak hogy készüljek fel hogy esetlegesn meg kell hamarabb császározni,ha nem lenne megfelelő a keringés! Mennyi esélye van annak hogy kitudom hordani végig anélkül hogy összenyomnák a köldök ereket a ciszták? Most még csak 26 hetes vagyok és már most jovval nagyobbak mint maga a zsinor!Sajnos!
Én igazat adok a dokinak,sajnos a ciszták ezek szerint folyamatosan nőnek,ez pedíg nem jó...valószínűleg amíg lehet bent tartják a babát,figyeld te is a mozgását otthon sűrűbben!De szerintem koraszülésre kell számítani,vagyis korábbi császárra.
34 hetes km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!