Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért kell bántani a fiatal...

Miért kell bántani a fiatal anyukákat? Otthon kéne ülniük, vagy mi?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok, a féltestvérem 13 hónapos. Imádok babázni már a kezdetektől, sétálunk, játszunk, medencézünk, meg tényleg sokat vagyok vele. A babaruhákért is odavagyok, rengeteget vásárolok, rendelek neki, plusz általában én választom ki, miket vegyen fel, ha megyünk valamerre.

Tegnap is én vigyáztam rá és elmentünk ebédelni, vittem őt is. Mellettünk ült két nő és mikor selfieztünk a húgommal és a barátnőimmel, az egyik (direkt hangosan) megszólalt, hogy "Csak tudnám, minek az ilyennek gyerek..." és rám is nézett, hogy biztos legyek abban, rám céloz.

Instagramon is elég sok kép van róla/rólunk és odakommentelnek ismeretlenek, hogy biztos sokat dolgoztam egész életemben, hogy így éljünk, meg látszik, milyen kialvatlan vagyok a baba mellett, vajon mennyit fizetünk a bébiszitternek. Pedig látszik, hogy nem az én gyerekem, vagy nem hiszem, hogy egy anya a bulizós képek mellé töltögetné fel a babázósakat...

Lepereg rólam, meg minden, de ha tényleg az én lányom lenne, az embereknek szerintem ehhez akkor sem lenne köze, hiszen nem az ő dolguk, hogy mikor mit csinálunk.

2016. júl. 5. 14:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
87%
A kistesód örülhet hogy ilyen nővére van :) Ne foglalkozz senkivel. Én 29 vagyok és a 3.babát várom. Mivel nem nézek ki csak kb.23 nak így én is érdekes pillantásokat kapok mikor megyek a 2 lányommal pocakosan....de megmondom őszintén pont lesza..om ki mit gondol.
2016. júl. 5. 17:50
 12/13 anonim ***** válasza:
50%

Én visszaszóltam volna neki, hogy "Ugyan semmi köze hozzá, de ő a húgom, maga kotnyeles idióta." Aztán csinálnám a dolgomat tovább.

Én is kaptam hasonlót, szerencsére csak kétszer. Bár nekem a tervezett lányom is lehetett volna bőven..24 évesen vigyáztam az 1 éves unokahúgomra. A személyimet meg még mindig elkérik.. Aztán beszóltak, azt hitték fiatalabb vagyok. Én visszaszóltam egy hasonlót, mint amit fentebb említettem, egyből befogta a pofáját az illető.

2016. júl. 5. 19:49
 13/13 anonim ***** válasza:
28%
Valószínűleg jól nézel ki és elkapta az irigység. Fiatal, szép anyuka... Ilyenkor valami rosszindulatút oda kell szúrniuk. Egész egyszerűen azért van, mert sok az irigy, frusztrált ember, aki ahelyett hogy tenne magáért, másokat kritizál, mert az olyan tök jó és neki is önigazolás. Teljesen mindegy hogy fiatal vagy, gazdag, iskolázott, boldog a családod etc. mert az ilyen ember mindenbe beleköt, amibe csak tud. Nem a korod a gond, nyugi. Ha hangot adsz annak ami boldoggá tesz vagy csak kisugárzod, mindig meg fog találni legalább egy ilyen ember, ezt szokd meg. Én is csak addig tudtam láthatatlan maradni, ameddig anyuékkal éltem. Azóta néha - néha betalálnak. Szerintem ezzel mindenki így van.
2016. júl. 5. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!