Hogy engedjem el így anyóssal sétálni?
Szerinted nincs ezzel baj!?
Lehet anyós pont azért akarja elvinni sétálni, hogy megtanulja hogy kell. Mert ez így nem állapot.
Lassan szülsz. Aztán mi lesz!? Ez a kisgyerek a leírás alapján 7/24 felügyeletet igényel, ahogy egy újszülött is.
Anyósod legalább egy gyereket felnevelt gond nélkül. Szerintem nyugodtan bízd rá a kicsit, hátha vele másképp fog viselkedni.
Tudod neki marha vicces, hogy el tudja érni bármikor, hogy dobsz el mindent és fejvesztve rohansz utána. Addig van cirkusz, amíg van közönség.
De azt gondolom te is látod, hogy ez életveszélyes.
Pár hónap múlva a kisebbet otthagyod/eldobod, hogy vágtass utána?! Arra se lesz idő, hogy a babakocsit befékezd.
Jól van első, ügyes vagy...21 hónapos, nyilván meg fogja majd tanulni ő is.
Kérdező, én nem engedném el. Nálunk nincs ebből harag én megmondom kerekperec, hogy féltem elengedni csak mással. Ha a nagyik sétálni akarnak vele, nyugodtan, de mi is megyünk. Ez van, majd később mehetnek vele, mikor nagyobb lesz. Őszintén, még a kutyát se merem elengedni mással, mert mi van, ha elszkad a póráz, vagy elejti? Ránk hallgat, de másra nem biztos. Ugyanígy van a gyerekkel is. Ha mi mondunk neki valamit akkor hallgat rá, de a nagyszülőkre nem. És ez nem a mi hiábnk és nem is a gyereké...
Első vagyok, érdekes módon az én gyerekem két évesen már tökéletesen tudta ezt... talán azért, mert nem álltam le fogócskázni vele, hanem dicséret alapon neveltem. A 21 hós gyerek nem hülye, ennek nincs köze ahhoz, hány szót tud.
Nekem csak az szúrt szemet, hogy anyós és kérdező is ugyanolyan inkompetensek ebben, a kérdező mégis anyóstól félti a gyereket, pedig mellette is potenciális életveszélyben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!