Hogy engedjem el így anyóssal sétálni?
Hahh, a fiam dettó ugyanez volt (pár nap múlva kétéves). Hiába kiabáltam után, hogy állj meg, várj meg, lassan, hiába kaptam el, beszéltem hozzá szépen, emeltem fel a hangom, rongyosra beszéltem a szám. Aztán úgy egy-másfél hónapja a játszótéren befutott egy bébihinta elé, nem lökték nyilván erősen, de a fiam akkorát borult, mint az ólajtó. Az anyuka nem győzött bocsánatot kérni, hiába mondtam, hogy nem ő a hibás. Akkor volt az, hogy miután megkapta a gyerek a puszit a fejére, odafordítottam a hintához, és elmondtam, hogy látod, ezért kiabáltam, hogy állj meg.
Magam sem hiszem el, de azóta megáll, nem csak a hintánál, de az utcán is, vagy bárhol.
Amúgy én úgy engedném el, ha a nagymama beleegyezik a tricikli használatba, és zárt játszótérre viszi a gyereket. Tényleg sajnos piszok gyorsan fel tudnak szívódni, veszélyérzet meg zéró...
de van a közelben zárt játszótér, csak az azért esett ki a hétre legalábbis,mert 2 napja mikor vittem,pont kivittek egy beteg gyereket is akinek kb tiszta takony volt a feje,ezért oda nem viszem a héten :-( (átlag két havonta beteg az én lányom,a legutóbbi nem volt semmi ezért nem viszem oda a héten,mert könnyen elkap mindent,aztán betegen se nem eszik,se nem iszik hattyúk halála van)
a babakocsi is jó ötlet,hogy ha el akar menni,akkor irány a babakocsi ezt is megfogom próbálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!