Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Hogy bírjátok a...

Anyukák! Hogy bírjátok a fogzási időszakot?

Figyelt kérdés
Én már nagyon belefáradtam! Nincs éjszakánk. Óránkét felkel ordít!!! Megnyugszik visszateszem a kiságyba azonnal elkezd ordítani. Ha nem azonnal akkor amikor én már majdnem visszaalszom. A férjem kórházban van. Nagyon nehéz most ezt átvészelni! 9 hónapos a kislányom, imádom ő a mindenem. De ilyenkor a falra tudnék mászni!Remélem hamar kibújik. A fentiek jönnek most!
2010. ápr. 14. 00:26
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekünk is nehéz most, de nálunk inkább a nappal az, ami fárasztóbb... sehogy se jó neki. Ha fekszik, ha ül az ölemben, ha sétálunk... már néha nem tudom kitalálni mit szeretne.... csak nyöszörög, aztán meg sír, végül ordít... nagyon sajnálom, de nem tudok mit kezdeni vele. Vettünk fogzáskönnyítőt, de az is csak rövid ideig hat.

A ringatást pl. nagyon szereti, én így szoktam visszaaltatni, ha felkelünk éjjel. Ja és mindig sötét szobába megyek be... az elején kapcsoltam villanyt és játszhattunk is utána :)

Homeos-cuccokat nem próbáltál? Én nem használom őket, de sokan tanácsolták már....

Amúgy nem lázas? A fiam estére volt, hogy belázasodott, és azért sírt....

Kitartás!

K.

2010. ápr. 14. 07:41
 2/6 anonim ***** válasza:

Szegénykém:-( Kitartás! Egyszer ezen a nehéz időszakon is túl leszel:-) A kisfiam is fogzik de még csak az elsőkkel:-) Óránként keltünk:-( De volt már ilyen aztán megint aludt:-) Fel a fejjel és bár tudom, hogy ilyenkor nincs idő pihenni, mégis próbálj meg egy kicsit:-)))

Szép napot Neked és a picinek a férjednek meg jobbulást:-)))

2010. ápr. 14. 07:41
 3/6 anonim ***** válasza:
szia.nekem igazán semmi panaszom.az első fogak kibújása nagyon sokáig eltartott,és szenvedett vele,volt éjszaka is de inkább a délutáni nyűgössége volt a jellemző,sehogy se volt jó neki,semmit nem lehetett kezdeni vele.aztán ezek kibújtak,majd jött egy hét nem alvás ekkor jött a hátsó rágófoga és innentől kezdve gyakorlatilag csak azt látom,hogy megint egyel több van.nekem bevált a homeos bogyó kúrakénti alkalmazása,vagyis naponta 4*5 golyót kb 10 napig és utána naponta 1*5 golyót,ez segített de csak akkor mikor így adtam neki,amikor csak 1*5 golyót kapott az nem használt neki,most 10 fogunk van jön a lenti rágófog,nagyon korán kelő lett e miatt,és néha délután nyűgös de ennyi,így összeteszem a két kezem.de amikor nagyon szenvedett akkor azokon a napokon szinte csak vele foglalkoztam,másra nem jutott idő,se energia.
2010. ápr. 14. 07:49
 4/6 anonim ***** válasza:

Teljesen átérzem a helyzetedet!

Bár az én férjem itthon volt minden fogzási mizériánál, de ő - mivel iszonyú sokat dolgozik - soha nem kel a manóhoz.

Nálunk nagyon sok nyűglődéssel, és fájdalommal jöttek mindig a fogak, az elsőtől kezdve.

Most a rágófogai jönnek, hát nem egyszerű, olyan csúnya az ínye, hogy borzalom ránézni is.

Nagyon sajnálom szegénykémet, de nagyon nehéz mindkettőnknek ez az időszak is, mert sokat ébred sírva.

Próbáltad már a Dentinox gélt?

Nálunk az hoz neki enyhülést éjszakánként, ha bekenem neki, utána nyugodtabban, és mélyen elalszik jópár órára.

Szerintem az a legrosszabb, hogy a fájdalom miatt nem tud mélyen aludni, és folyton felébreszti, hogy fáj.

Ilyenkor, ha bekenem - olyan tíz körül szoktam - utána hajnali kettő-háromig nyugodtan alszik arany pici babám.

Mondjuk már nem olyan pici, csak nekem... :-)

14 hónapos

2010. ápr. 14. 07:59
 5/6 A kérdező kommentje:

Az első két fogát észre sem vettük szinte hogy jönnek, csak most a felső fogaknál szenved!

Igen próbáltam a Dentinoxot, de sajnos nem segít. Csak a Nurofen szuszpenzió az ami hatásos! De azt sem adhatom örökké.

A homeós bogyókat szerintem kipróbálom majd.

2010. ápr. 14. 22:15
 6/6 A kérdező kommentje:

Ja, és nem lázas, hál istennek, és már a férjem is itthon van. De sajnos műtötték úgyhogy semmiben nem tud most segíteni :)

Egyszer majd túl leszünk rajta. Ez boldogít hogy napról napra közelebb van az a nap... :)

2010. ápr. 14. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!