Hogy bírjátok a 11 hó körüli időszakot? Kislányom állandóan csak menne, ugy hogy fogjuk a két kezét. Multkor is anyósommal felváltva járkáltunk vele 3 órán át. Már teljesen kivoltunk fáradva.
Figyelt kérdés
Ha lerakom őt az állókába míg én főzök akkor nyafog,nyűglődik. Le a földre meg nem tehetem mert akkor is mellette kell lennem,mindig kiművel valamit.Mikor fog már egyedül járni?És nektek mennyit alszik napközben?Nekem fél órát :(2009. aug. 31. 19:21
1/3 anonim válasza:
Szia!
az enyém nem akar menni, ha fogom a kezét :)
viszont a bútorok mellett lépeget, de szerencsére ezt egyedül is tudja csinálni.
Engem inkább a hiszti idegesít :)))
Napközben az enyém jól alszik, 1szer vagy kétszer alszik, és mindig 2-2,5 órát.
A fél óra az nagyon kevésnek tűnik :( nem tudom, mi lehet az oka.
11,5 hónapos
2/3 anonim válasza:
es ez csak fokozodni fog amikor egyedul elkezd menni de meg nem stabil es allandoan a toveben kell lenned hogy elkapd nehogy beverje a fejet valamibe,na mi itt tartunk a vezetgetes pedig kint a betonon meg megy.Nehez idoszak de ez is elmulik mint minden mas.
3/3 anonim válasza:
ha még magától nem megy, ne vezetgessétek, semmi szüksége rá. arról nem is beszélve, hogy sokkal több tapasztalatot gyűjt, ha maga mehet kapaszkodva, és gyorsabban el is fog indulni, mintha mindig rátok lenne ehhez szüksége. Az alvás tényleg kicsit kevésnek tűnik, de lehet, hogy neki ennyi az igénye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!