Miket mondtak idegenek az utcán a babádra, amikor sírt? Szerintük miért sírt?
Figyelt kérdés
Nekem pár napja, miután kijöttünk az orvostól, ahol persze összefogdosták, vizsgálgatták, stb. egy jószándékú férfi azt mondta, azért sír, mert szomjas. Majd bementünk a boltba, ott pedig egy néni azt mondta, azért sír, mert itt büdös van... Olyan okosak néha az emberek. :))2010. ápr. 13. 18:30
11/13 anonim 

válasza:

Miért kéne tudni egy idegennek hogy miért sír a gyereked? Jó neked hogy nagyobb gondod nincs mint azzal foglalkozni ki mit gondol az utcán.
12/13 anonim 

válasza:

Bocsi lányok, de ezt nem tudtam kihagyni, az utolsó kedves válaszoló juttatta eszembe:
A kismalac biciklizik és esik egy óriásit. Egy néni megkérdezi hogy segíthe e, mire a kismalac: Nem kell, így szoktam leszállni...
13/13 anonim 

válasza:

Nekem is folyton azt mondták mindkettőre hogy ha sírtak hogy Biztos éhes,,,Meg hogy : "Éheztetnek??" mert egy babának más baja se lehet csakhogy éhes:)))
Főleg hogy mindkettő jó kis duci volt pont úgy néztek ki mint akit éheztetnek:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!