Ugyanúgy szoktatok viselkedni a babátokkal idegenek társaságában, mint otthon?
Figyelt kérdés
2011. febr. 16. 15:06
1/11 anonim válasza:
Nem, abszolút nem. Persze attól függ, milyen idegenről van szó. Van akinél lazább vagyok, van akinél merevebb.
De nálam általánosságban az elmondható, hogy a gyerekorvosnál, vagy egyéb orvosnál megkukulok, nem tudok értelmeset szólni, a gyereket sem abajgatom folyton, hogy megnyugodjon.
2/11 anonim válasza:
Nem, mert a gyerek viselkedik másképp. Bújik hozzám, ha valóban idegenekről van szó. Nehezen oldódik, főleg, ha beszélnek hozzá, vagy vele foglalkoznak. ha nem veszenk tudomást róla, ő kezd oldódni. Így eleve nem úgy viselkedek vele, mint otthon. amúgy igen, nem játszom meg magam, ugyanazok a szabályok, mint otthon.
3/11 anonim válasza:
Én totál ugyan úgy viselkedek mint itthon.De a gyermekemről is ez mondható el.Semmivel nem nyíltabb, vagy vissza húzódóbb.
4/11 anonim válasza:
Én igen. Többet babusgatom:) Lehet tudat alatt azért, hogy máshol se féljen, nem tudom. És ha más foglalkozik vele, folyton nézem a szemem sarkából, nehogy baja legyen :)
5/11 anonim válasza:
Nem,nem babusgatom őket annyira idegenek előtt,mint otthon,pl. mondókát sem mondanék neki a védőnőnél az egészségházban,v orvosi váróban,kivétel az az eset,ha meg kell nyugtatni.Amúgy úgy gondolom,h ezek intim pillanatok,csak kettőnkre tartoznak(a családra).
6/11 anonim válasza:
igen,úgy.De természetesen alkalmazkodok a gyerek hangulatához,kedvéhez is,de ez itthon is úgy van.De egyébként mire gondoltál?ugyanúgy fegyelmezem e pl?igen.Ugyanúgy szeretgetem?igen?ugyanúgy elmagyarázok neki dolgokat,ugyanúgy bohóckodunk.
7/11 anonim válasza:
En mashogy viselkedem.
Nem nagyon szoktam pl az orvosnal negykezlabra allava kergetni es ugy jatszani Vele.
Akkor leulunk es meselek a lanyomnak stb.
Idegeneknel szinen nem hancurozunk.
Ha barataink jonnek at vagy mi megyunk akkor meg nincs is lehetosegem ra, mert akkor ok akarnak jatszani vele leginkabb.
8/11 anonim válasza:
Igen. Szerintem nem szükséges máshol másképp viselkedni! Azzal a babát is megzavarjuk! Járunk különböző babás foglalkozásokra és ha nyafog, vagy olyat csinál, amit nem szabad, úgyanúgy rászólok, vagy figyelmezetetem és úgyanúgy megdícsérem, megpuszilgatom, babusgatom, akár csak otthon.
9/11 anonim válasza:
hát, én szívesen viselkednék úgy, mint otthon, csak a lányom (14hó) őrül meg olyankor:) megy, barátkozik, puszit dobál, sikongat, rohangál, ismerkedik, le sem lehet lőni.... úgyhogy nekem az telik az időm, hogy próbálom levadászni, nem érek rá viselkedni:)
10/11 anonim válasza:
Egyetlen dologban: pl. rendelőben vagy hivatalos helyen halkabban beszélek hozzá, de ugyanúgy becézgetem, mondókázok neki, stb. Egy anya fogódzó, szilárd pont a gyerek életében, babakorban fontosnak tartom hogy mindig ugyanolyannak lásson engem. Természetesen a halkabb beszéddel tanítom arra is mindeközben hogy megszokja, otthon hangoskodva játszunk, máshol nem, maximum nagyszülőknél :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!