Megengedhető 2 hónapos kisbabánál, hogy idegenek
fogdossák és puszilgassák? Mennyire lehet ez veszélyes?
Figyelt kérdés
2011. márc. 19. 10:54
1/8 anonim válasza:
Nem tudom mennyire veszélyes, de én nem engedem,h IDEGENEK puszilgassák és semmi mást...azért ez sztem durva. Mondjuk engem az is zavar ha ismerősök,rokonok puszilgassák. Főleg ha a kezét, amit folyton a szájába vesz.
Szerintem szólj rájuk nyugodtan, ez nem illetlen.
2011. márc. 19. 11:37
2/8 anonim válasza:
Engem sem fogdoznak idegenek, a gyerekemmel se tegyék. :) Idegenek kezébe nagyobb gyereket sem adnál. Rokonokkal, barátokkal meg úgyis megbeszéli az ember, hogy kezet mossanak, betegen ne találkozzunk, kis kezére nem adunk nyelvest, stb.
2011. márc. 19. 11:41
3/8 anonim válasza:
jav: Mármint én nem adnék nagyobb gyereket idegenek kezébe. :)
2011. márc. 19. 11:41
4/8 anonim válasza:
Én nem engedném, se fogdosni, pláne nem puszilgatni. De nem is értem egy idegem milyen alapon nyúlna a gyermekemhez. Rokonoknak sem engedtem, hogy pl. megpuszilják a kis kezét, hiszen Ő azt utána a szájába veszi.
2011. márc. 19. 12:32
5/8 anonim válasza:
Az a baj mig nekünk ez természetes, a többi felnőttnek nem. Múltkor egymás után kétszer is herpeszes! szájjal megpuszilták búcsúzásként a babám kezét, olyat letudtam volna nekik keverni (egyik nénike, másik az anyós)de nem mertem szólni. Elhúztak rögtön megmostam a kezét fertőtlenitős szappannal. No comment...
2011. márc. 19. 13:01
6/8 anonim válasza:
Én nem engedném, rokonok jöttek látogatni, amikor hazaértünk a kórházból, már másnap mindneki jött. ááááá falra hányt borsó amit nekik mond az ember. Azt viszont nem engedtem,hogy felvegyék:( Látták rajtam,hogy jobb ha "távolból" szemlélik. Egyedül anyukám vette fel, de a hugaim, akik sűrűn jönnek, ők is már csak akkor, amikor 2-3 hónapos lehetett. Most 4 hónapos elmúlt, msot volt egy rokonlátogatás, és a keresztanyum felvette, nem volt belőle gond, de szerencsére nem akarta puszilgatni:):)
De simán rászolnék, vagy szépen célozgatnék neki
2011. márc. 19. 13:50
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen válaszaitokat, sokat segített és mostantól ezt megszüntetem!
2011. márc. 19. 19:11
8/8 A kérdező kommentje:
Mármint az idegenekkel való "jópofizást" fejezem be a gyerekem rovására. Belém beszélték volna, hogy óvom a széltől is. Talán ez így igaz de mégiscsak első gyermek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!