Hány hetesen engedtétek, hogy a rokonok puszilgassák, kézbe vegyék az újszülött babátokat?
a puszilgatást csak több hét után. Felvehették, kézmosás, pelenkalepel ruhára után...
(gázálarc..stb...na jó, ez vicc...:)
de nem kell puszilgatni az elején, esetleg a lábát.
kezét, arcát ne..
Én rettegek anyóstól, már látom a lelki szemeim előtt ahogy erőszakosan ragaszkodik hozzá hogy kézbe vegye... és puszilgassa. Az egész terhességembe beleszólt, még abba is hogy milyen színű legyen a hálóing..., mikor mondtam neki hogy homeopátiás szert fogok szedni a 37. héttől akkor is húzta a száját, majd valami ismerősét megkérdezte hogy ez helyes-e...., bele se merek gondolni mi lesz ha meglesz a baba.
Nektek volt ilyen vagy ehhez hasonló problémátok?
jaj.
Látom, első baba.
Ajaj. Bajok lesznek, ha izgatod magad.
Vidd oda készségesen a törölközőt, pelenkát, és mosolyogj.
Kicsit nagyobb lesz a baba, majd megnyugszol.
Vigyázz, ne mard el, a bébinek szüksége lesz a nagyira. és neked is.
És a legfontosabb, amit ne felejts el soha: a gyereknek az a jó, minél többen szeretik.
Nyugit kívánok és sok sikert!!!!
Igen első baba. :) Még a terhességem elején nem is gondoltam volna hogy ilyen gondolataim lesznek, de az idő előrehaladtával egyre jobban éleződnek bennem ezek a dolgok, hogy nem akarom hogy taperolják meg hogy kézről - kézre járjon.
Elképzelhető hogy hibásan gondolom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!