Kéz puszilagatása megengedhető?
Az egyik nagyszülő mindig agyonpuszilgatja a fiam arcát, kezét. A tenyerére és kézfejére hatalmas cuppanósakat ad, ő jobban élvezi, mint az unokája. Nem tudom mit tegyek, vérig sértődne ha szólnék, úgy értelmezné, hogy még megpuszilni sem engedem az unokáját (hajlamos mindent félreérteni). Tudom persze szóljak, ne hagyjam magam meg minden, de ez nem olyan egyszerű... nem szívesen bántok meg senkit. Ezért lennék kíváncsi, Ti hogy gondoljátok.
Én marha gusztustalannak tartom, főleg hogy a fiamnak állandóan a szájában van a keze!!
Hát mások vagyunk.
Sosem értettem, hogy ez miért gond.
Az élet más területén (pl. szex) is van olyan hogy egyik helyről a másik helyre dugdossa a párunk. Elvileg az is gusztustalan, ha belegondolsz, de közben eszedbe sem jut.
Ezzel csak azt szeretném érzékeltetni, hogy semmilyen betegséget nem fog elkapni a gyereked, ne izgulj.
Ellentétben az előttem szólókkal, én megértem h. miért tartod ezt problémásnak. Én csak akkor szóltam, ha pl meg volt fázva nem sokkal előtte a nagyi. Ilyenkor a lábát puszilgatta csak.
Valóban sok baci kerülhet a baba kézfejére (és ezáltal a szájába), ha nyálas puszit kap. Attól is függ mekkora a babát. Ha pár napos, hetes, én sem hagynám. Ha már több hónapos, akkor kell neki ennyi baci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!