Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Napi tíz perc Bebe Tv nézés...

Napi tíz perc Bebe Tv nézés megengedhető egy négy hónapos babának?

Figyelt kérdés

Amiatt lenne rá szükség, mert minden este egyedül vagyok a fiammal, fürdés előtt már fáradtam, nyűgösebb és fürdésig csak akkor van el békésen, ha folyamatosan játszom vele. Ez nem jelentene gondot, csak az a baj, hogy nekem szükségem van kb tíz percre, amíg megcsinálom a fürdővízét, kikészítem a törölközőt, ruhát éjszakára és bekeverem a kajcsit, hogy fürdés után egyből tudjon enni. És ezt a tíz percet elég gyakran végig ordítja, azzal az igazi kiabálós könnyes sírással, a szívem szakad meg, de akkor is meg kell csinálnom ezeket a dolgokat, ami még rosszabb, hogy néha úgy felhergeli magát, hogy utána már sem a fürdést nem élvezi, még evés közben is morog és nehezebben is alszik el.

A játékaival ilyenkor már nem lehet lekötni. Tegnap este viszont bekapcsoltam a bebe tv-t erre a tíz percre és annyira lekötötte, hogy szépen, csendben, mosolyogva töltötte azokat a perceket, amíg én végeztem. Hihetetlenül nyugodtabb volt az esténk.

Szerintetek ennyi belefér? Egyébként napközben nem tv-zünk, sem én, sem ő, akkor szoktam bekapcsolni, amikor ő már alszik.

2009. márc. 23. 07:45
 1/5 A kérdező kommentje:
Javítok: fáradtabb
2009. márc. 23. 07:47
 2/5 anonim ***** válasza:
szerintem megengedhető hiszen nekik találták ki.ök ezt más dimenzioda látják.ennyi belefér.az én kislányom is reggel 10-15 percet nézi mig én a konyhába megkávézok...Jo babázást
2009. márc. 23. 07:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Nyugodtan kapcsold be neki még előkészülsz a fürdéshez, legfőképp ha így sokkal könnyebben elboldogulsz és a kicsi sem sírással tölti az időt. Én a fiamnak reggel szoktam bekapcsolni mert elég koránkelő, és így még szundikálhatok egy fél órácskát. ( éjjel is 2-3x szopik még )

Jó babázást!

2009. márc. 23. 07:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Persze, semmi baja nem lesz 10 perc tévézéstől, nálunk is mindig oda kukkol a gyerek (6hós), amikor pl. böfiztetem és sétálunk a szobában. A tévé ad egy alapzajt, sokat megy nálunk. Ha nem órákig ül a tévé előtt, nincs gond, mi is néztük anno gyerekként, nem?
2009. márc. 23. 08:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia!Az én fiam 7hós.Ő a reklámokra kapja fel a fejét és ha nem tudok kimenni vele a tv előtt altatom el.Pár perc és alszik.Idáig énekeltem,meséltem,verset mondtam.Most is,de felfedeztem,hogy a :Egyszer volt az élet DVD-t imádja.Azon elalszik.Még a szövegén is elalszik.Nekünk bevált.
2009. márc. 23. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!