Napi tíz perc Bebe Tv nézés megengedhető egy négy hónapos babának?
Amiatt lenne rá szükség, mert minden este egyedül vagyok a fiammal, fürdés előtt már fáradtam, nyűgösebb és fürdésig csak akkor van el békésen, ha folyamatosan játszom vele. Ez nem jelentene gondot, csak az a baj, hogy nekem szükségem van kb tíz percre, amíg megcsinálom a fürdővízét, kikészítem a törölközőt, ruhát éjszakára és bekeverem a kajcsit, hogy fürdés után egyből tudjon enni. És ezt a tíz percet elég gyakran végig ordítja, azzal az igazi kiabálós könnyes sírással, a szívem szakad meg, de akkor is meg kell csinálnom ezeket a dolgokat, ami még rosszabb, hogy néha úgy felhergeli magát, hogy utána már sem a fürdést nem élvezi, még evés közben is morog és nehezebben is alszik el.
A játékaival ilyenkor már nem lehet lekötni. Tegnap este viszont bekapcsoltam a bebe tv-t erre a tíz percre és annyira lekötötte, hogy szépen, csendben, mosolyogva töltötte azokat a perceket, amíg én végeztem. Hihetetlenül nyugodtabb volt az esténk.
Szerintetek ennyi belefér? Egyébként napközben nem tv-zünk, sem én, sem ő, akkor szoktam bekapcsolni, amikor ő már alszik.
Nyugodtan kapcsold be neki még előkészülsz a fürdéshez, legfőképp ha így sokkal könnyebben elboldogulsz és a kicsi sem sírással tölti az időt. Én a fiamnak reggel szoktam bekapcsolni mert elég koránkelő, és így még szundikálhatok egy fél órácskát. ( éjjel is 2-3x szopik még )
Jó babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!