Ez a játék jó lenne 21 hónapos kisfiúnak?
Vagy tudtok esetleg valami jó versenyautópályát vagy valami autós játékot ajánlani? Hasonló korú kisfiatok mit kap karácsonyra?

ezt én is néztem de kisebbeknek ajánlják. mondjuk elég bugyuta, szerintem egy 2 éves pár perc alatt megunja. (nem lebeszélni akarlak, magamat beszéltem le így)
autópályához meg még kicsi.
fa vonatkészlet? azt lehet nyúzni :)
vagy garázs, parkolóház. nekünk weder parkolóházunk van, ahhoz van egy kisebb autópálya, corában most 5000.- körül van
ilyenünk van. az ikeában van 3db-os kisautó, kettő 3 részre szedhető, a markoló meg 4 részre. most azokat az autóit szereti, szétszedi, összerakja...
az autókon és a vonatokon kívül nálunk még a duplo a nagy szerelem most
23 hónapos a fiam :)

Nekm 22 eves lesz Karacsonykor es nallunk is a duplo a sztar. Megvan neki a mento allomas es a tuzoltosag. Most fogja majd karacsonyra megkapni a rendorseget es a rendor helikoptert. A nagyszuloktol meg a repteret. Teljesen meg van orulve a rendor, tuzolto, mento aoutokert es a repulokert. Igy nallunk ez tuti meno lesz. :)
Nekunk van hasono autos jatekunk ahol egy palyan kell leguritani az autokat:
Ezt is nagyon szereti. Kb. 30 percet eljatszik vele ha kedve tartja, de a duplo jobban lekoti akkarcsak a ferjemet. :) Ketten szoktak elduplozgatni. :)

Igaz, nekem kislányom van, de hasonló korú. Ez a brümm brümm autó rózsaszín változata nekünk is meg van, hát, ez babáknak való. A kereke nem forog, csak a közepén az a golyó, így tud gurulni. Szerintem egy majdnem 2 éves fiúnak már kevés.
A kislányom a nagyoktól megörökli karácsonyra a dupló vonatot sínnel, váltóval, rengeteg kiegészítővel. Szerintem Te is inkább valami hasonlót keress, tudom, nem olcsó, de a vaterán lehet, hogy találsz.
Itt van egy, pont ennek a korosztálynak való.
Nekem évekig nyúzták a nagyok és semmi baja, nem lehet tönkretenni. Még én is szívesen játszottam vele és most újra fogok, mert tök jó játék:)

22 éves??
már csajozni kéne nem duplózni
:D
bocs nem hagyhattam ki, tudom elírtad

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!