2 éves kisfiúnak játék?!
Lego, lego és lego! :-) Szerintem nagyon jó a lego duplo, és lehet találni boltokat az interneten is, ahol olcsóbban lehet kapni. De pl a tesco-ban az egyik készletet múlt héten 690 Ft-ért vettem, ami nagyon jó ár! Garantált, hogy a lego-val évekig fog jól szórakozni, ha nagyobb lesz (kb 6 éves), lehet neki a duplo utáni változatot venni.
Ha inkább mozgásos játékra gondolsz, akkor a lábbal hajthatós kismotort mondanám.
Jo lehet a kalapacsos jatek is. Angliaban vagy? En mindig az amazon.co.uk oldalon vasarolok, mert ingyenesen kiszallitjak Angliaban a termekek 90%-at, es olcsobb mint mashol, kint elo testverem
hazahozza nekem Magyarorszagra. Nezd meg az aquadoodle nevu termeket, olyan mint a magneses tabla, csak vizzel mukodik. Nagyon dicserik! A lego egyebkent ugyanolyan arban van Mo-n es Angliaban.
A Duplo szerintem is nagyon jó választás:) A kalapácsos játékot nem tudtam megnézni, de ha csak annyit lehet vele csinálni, hogy beveri a golyókat, akkor valószínűleg kinőtte: 22 hónapos fiam 12 hónaposan kapta, nagyon élvezte, de már régóta nem játszik vele. Ha szerszám jellegű akkor biztos tetszeni fog neki.:)
A guruló autót szerintem késő megvenni, jobban ki lehet használni egy fasínpályás vonatot, a szettekben van híd.
Az autós játék: [link]
Versenyezni is lehet vele, hogy kinek az autója gurul messzebb. :-) Mi imádjuk a miénket, pedig a lányom még nem is játszhat vele, mert még csak 1 éves, de mi felnőtt családtagoknak nagyon klassz szórakozás. :-))
Igen, Angliában élek :)
Köszi a válaszokat, még nézelődök. Akkor lehet hogy nem lego lesz ha azt Mo-on is ilyen árért lehet venni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!