2-3 vagy több gyermekes anyukák! Tiszta bolond vagyok. Kistesó kérdés. Szeretném vagy lehet, hogy mégsem?
Sziasztok! Olyan hosszú a történetem.. Illetve lenne ha ezt most mind leírnám! :)
Ezért összetömörítettem és szívesen kiegészítem ha kell:)
Van egy édes ámbár nagyooon kis hisztis kislányom! Tünemény de simán átvált kis szörnyeteggé:)..
Szeretnék kisbabát. Kistestvérrel megajándékozni! tudom, hogy imádná! Vagyis remélem mert hanem.. Végem:)
A következő kérdésem avagy bánatom, gondolatom,
Szeretnék kisbabát, de úgy örülök, hogy vége az éjjeli keléseknek a szenvedés a szoptatások körül, a gügyőgésnek,csörgőknek,büfiknek stb...Nem kell szétizgulnom az agyam a bölcsőhalál miatt.. Nincs légzésfigyelő riadó..
Biztos, hogy értitek mire gondolok!!
Hogyan lehetne ezen túltettem magam? Ez azt jelenti, hogy nem jött el az idő??
Imádom a kis picurkákat! De sokszor a saját lányomhoz ÓÓÓriási türelem kell s sajnos néha elszakad:( kibukok!!
Tudnátok véleményezni a helyzetemet?
Pont forditva.minél tovább huzod, annál nehezebb a visszaállás.
Nalunk a nagyi pl azt mondta a sok felemesztett energiája után amit kisgyerek visz el hogy ő nem birná már tuti nem szülne már :)
Amúgy semmi rossz tapasztalat nem áll a háttérben! Nyugodt baba volt! Sokat aludt, nem volt hasfájós! Nagyon szerettem azt az időszakot is. Jó-jó mindenhova cipelni kellett a kis seggét, mert ölbe baba volt. MOST is:)
és magától nem aludt el, de összeségében nem volt gond! A egészsége is nagyon jól szolgál/t.
A terhesség is szuper volt. A szülés is..
Erre kitérve.. Úgy örülök, hogy nem vagyok az!
Hat, en anyukam tortenetet tudom elmondani, mert nekem (még) egy babam van:)
A noverem siros volt, nyugos, stb. Aztan nem tervezetten jottem en (1 ev es 11 honap van koztunk:D), en olyan nyugodt voltam, hogy anyanak hihetetlen volt. Azt sem tudta sokszor, hogy mar felebredtem, mert mindig nevetve, jokedvuen ebredtem, sosem sirtam, csak ha tele volt a pelus vagy ehes voltam. A tesom meg mindig sirva kelt, stb. Tehat ket teljesen kulonbozo babaja volt. En annyira ragaszkodtam a tesomhoz, hogy miota az eszemet tudom (3-4 eves koromrol mar jo sok emlekem van), azota allandoan a tesommal akartam lenni. Egyutt jatszottunk lent az udvaron, anyaekhoz szinte sose mentunk, csak igazsagszolgaltatasert, ha osszevesztunk:D tehat neki nem volt megterhelo 2 gyerek, sot 3-4 eves korom ota meg aztan foleg :D tudtak pihenni.
3 gyerekem van, 18, 21 hónap korkülönbséggel. Nekem mindegyikkel nehezen ment az eleje, de a kisebbekkel jó volt, hogy benne voltunk már a gyakorlatban. Most már mindenki ovis. Nem kezdeném újra egy kisbabával. Nekünk így volt ideális.
Nem ismerlek, de a saját tapasztalataim (!) alapján tényleg jobb, ha hamarabb jön a kistesó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!