Első gyermekes anyukák nálatok is volt segítség? Többi lent.
Amikor hazajöttünk a kórházból, akkor 1 hétre "ideköltözött" anyósom. Jóban vagyunk, én örültem neki. Legalább volt egy tapasztalt is, ha kérdés merült fel.
Amúgy leginkább a házimunkában segített, a fiamat én láttam el. Csak a fürdetésnél segített elsőre.
Azóta is úgy vagyok, hogy néha elkélne egy bejárónő... vagy csak osztódhatnék...
Majd térjünk vissza erre, amikor megszületett a baba. :)
Nekem volt segítségen, az anyukám személyében.
Igaz, én császáros voltam, és Ő pedig inkább a háztartási dolgokat intézte. Főzött, mosott, takarított.
De nyugodtabb is voltam, hogy ott van. Így ketten aggódtunk, hogy éppen miért sír a fiam. Jobb ám ketten aggódni! :)
Most várjuk a tesót és anyukám megint jön majd segíteni, igaz most kicsit többet kell majd utaznia, mert Angliában élünk. :)
Szerintem tisztázd le anyukáddal, hogy a babát Te szeretnéd ellátni, de más jellegű segítséget szívesen elfogadsz. Ez persze nem azt jelenti, hogy rá sem nézhet majd a babára.
Anyukám is ringatta a kisfiamat sokat. Azért egy nagyit nem szabad teljesen kizárni!
Nagyon sokan vannak akik összetennék a két kezüket ilyen lelkes nagyszülőért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!