Egy gyermekes anyukák, bennetek nem szokott ilyen érzés lenni?
Egy éves múlt a babám, nagyon sok ismerősöm, akinek hasonló korú gyermeke van már várandós a másodikkal. Mi csak évek múlva tudunk tesót vállalni (anyagi és egészségügyi okokból), viszont sokszor vágyódom egy újabb baba iránt.
Ti is szoktatok így érezni?
Én is vágytam, igaz nem annyira nagyon... Véletlenül sikerült is teherbe esnem... Na onnantól már annyira nem vágytam rá... (persze örültünk de nagyon nehéz volt)
1 éves volt a kisfiam amikor kiderült. Egy örökmozgó gyerek mellett nagyon nehéz főleg az első pár hét amikor is állandóan fáradt vagy, állva eltudnál aludni stb... Akkor még egyszer kelt éjszaka a kisfiam. Később amikor meg már nőtt a hasam azért volt nehéz. Állandóan hajolgatni, emelgetni a gyerkőcöt, folyamatosan pakolászni a gyerek után terhesen... nem egy leányálom. Mindenem nagyon fájt, első terhességem alatt semmi bajom nem volt. A második alatt a fejem búbjától a lábujjamig fájt mindenem, minden nap, a 14. hétig állandó émelygés-hányingerrel küszködtem, pihenni nem volt időm...
Most már megszültem, 4 hetes a kislányunk, így már minden jó de amíg terhes voltam végig azon járt az agyam hogy bárcsak később csúszott volna be, vagy várta volna meg amikorra beterveztük...
Ha anyagilag és egészségügyi okokból sem tehetitek meg, ne bánd. Később sokkal könnyebb lesz majd babát várni. Két picivel amúgy is sokkal nehezebb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!