1éves mult babáitok mikor kezdtek el járni?
Figyelt kérdés
Kisfiam még nem jár.Segitséggel lépeget kézen fogva,de labilis,meg meginog,tetszik neki,alig birom ezután leültetni.Egyedül amit könyv szerint csinált,az a forgás és a felülés volt,mászni is majdnem 9 hósan kezdett.Már már frusztrálnak az olyan tipusú kédések,hogy nem jár még?Az enyém ennyi idősen már szaladt stb...Meddig tolódhat ez a lustiság nála?Még 1-2 hónap?Mászni ugy mászik mint a rakéta!!2010. ápr. 13. 08:56
11/12 anonim válasza:
Az én lányom 13 és fél hónaposan kezdett el menni. Mászni csak 9 hónaposan kezdett, én nem erőltettem semmit, és nagyon szépen, biztonságosan kezdett el járni, 2 nap múlva már átsétált a másik szobába is! Unokaöcsémet vezetgették 8-9 hós korától, és a mai napig, 18 hós, még mindig nem jár túl tökéletesen. Nekem is folyton mondogattak sok okos tanácsot, de nem hallgattam senkire és nem engedtem, hogy vezetgessék, ha eljön az ideje( akár egyik napról a másikra is)elindul ő, ne izgulj! Csodálatos dolog lesz látni!
12/12 anonim válasza:
A fiam is és lányom is 11 hónaposan, a kicsi 13 hónapos és már utol sem lehet érni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!