Ikres anyukák, hány hónapos korban kezdtek járni a
babáitok?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 10. 12:43
1/7 anonim válasza:
3 évesek, a kislányom pont az egyéves szülinapján állt fel és a fiúm pedig rá 4 nappal biztos elege lett abból hogy a tesója már tipeg:-)..
2010. ápr. 10. 12:52
2/7 anonim válasza:
én egy ikerpár tagja vagyok, tesóm 13 hósan és én 15 hósan jártam. mindketten lányok vagyunk, én vagyok a fiatalabb. én mindent hónapokkal később csináltam, úgy tudom ez ikreknél természetes. ja és kétpetéjű ikrek vagyunk.
2010. ápr. 10. 14:40
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Két lányom van és 15 hónaposak.Az egyik már az ágy mellett megy,de a másik még nem.Járunk babatornára,de azért én már aggódom,hogy nagyon le vannak maradva.
2010. ápr. 10. 22:52
4/7 anonim válasza:
Fiaim mindjárt 15 hónaposak, az egyik húsvét hétfőn elindult, tett 3-4 lépést, majd csüccs. Azóta is ez a szintje. A másik bútorokba kapaszkodva megy, de azt régóta teszik mindketten.
2010. ápr. 11. 09:59
5/7 anonim válasza:
2 lányom van.
Az egyik 10hónaposan a másik 11hónaposan.
2010. ápr. 12. 18:40
6/7 anonim válasza:
Szia! Bocs, nekem nem ikreim vannak, "csak" egy babám, aki felülni is csak egy évesen tanult meg. Vittem gyógytornászhoz, ő rendben talált vele mindent. Férjem másfél évesen, én 16 hónaposan tanultam meg járni, úgyhogy szerintem a picink sem fogja elsietni.
Ha rendben van egyébként a mozgásuk, szerintem ne aggódj. Sok mostanában a gyorsan fejlődő baba, de utol fogják érni a mieink is őket. :)
2010. ápr. 12. 22:02
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!Nekünk is azt mondta a gyógytornász,hogy minden rendben van.Elvittük Őket ortopédiára és ideggyógyászatra is,ott is mindent renben találtak.Mindenki azt mondja,ha egyszer elindulnak,visszasírom még ezeket az időket. :)
Sok boldogságot kívánok a Babához és remélem hamarosan Ő is elindul.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!