Minden baba kúszik? Ha igen, mikor kezdték babáitok?
Figyelt kérdés
És mikor kezdtek el előtte átfordulni? Lécci írjátok oda, hogy fiúk, vagy lányok.2009. jún. 10. 22:22
1/3 anonim válasza:
Szia! 5hónaposan átfordult( ezt úgy vedd hogy már rutinosan ment neki) 6és fél hónaposan kúszott 8hónapos körül mászott 9 hónaposan felállt 11 hónapos még nem jár de elengedi a kapaszkodót és megtartja magát, gugol. Fiú
2/3 anonim válasza:
Szia!
Nekem a kisfiam 5 hósan kezdett el forogni,
és most 10 hós már mászik mint az őrült olyan gyorsasággal,már feláll oldalazgat ,néha ha nem nézünk oda akkor el -elengedi a dolgokat és próbál egyedül lépkedni!
Nem azért mert az én fiam de irtó ügyes és édes!!
Egyszerüen imádom!!!!!
Egyébként azt ,mondják a vékonyabb babák előbb elindulnak, mint a ducibb babák,
És a fiu babák lustibbak,mint a lányok!!
Üdv Nikol voltam
3/3 anonim válasza:
Kisfiam kb 5 és fél hósan kezdett kúszni, aztán néhány héttel később próbálkozott a mászással. Hasról hátra már elég korán át tudott fordulni, mindkét irányba (hasról hátra és hátról hasra) kb 4,5-5 hósan csinálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!